iDeal: biedt de mogelijkheid voor veilig betalingsverkeer


Heb je net je bedrijf opgestart, en ben je op zoek naar een veilige mogelijkheid om uw betalingsverkeer te regelen – zonder alle andere kopzorgen die het normale betalen met zich meebrengt? Dan zijn eMandates wellicht iets voor jou. 

 

De manier van betalen

Met eMandates kun je op een verantwoorde en veilige wijze je betalingsverkeer regelen, omdat je het uitbesteedt aan een extern bedrijf dat alles voor je regelt. Ze geven de mogelijkheid om uit verschillende betalingsmogelijkheden te kiezen, zodat je een optie kan kiezen die het beste bij jouw bedrijf past. Bijvoorbeeld betalingsmogelijkheden of iDeal, maar ook internationale opties zoals PayPal. E-Mandates zijn een fantastische optie voor jou.

E-Mandates
E-Mandates zijn bedrijven die het online betalingsverkeer regelen van veel grote bedrijven in Nederland. Zo helpen ze bijvoorbeeld de Nationale Staatsloterij en de Ziggo-Dome met het regelen van hun betalingsverkeer. Voor een kleine vergoeding zetten ze systemen voor je op, zodat je naar het betalen zelf helemaal niet meer om hoeft te kijken. Daarnaast geven ze ook vaak de mogelijkheden voor externe en internationale betalingsmogelijkheden, zodat je wanneer je bedrijf wilt laten groeien alle mogelijkheden al in huis hebt.

Het bedrijfsleven
In het huidige bedrijfsleven wordt er haast geen gebruik meer gemaakt van papieren betalingen. Het internet heeft Nederland veroverd, en ook de bedrijven zijn hierin meegegaan. Veel bedrijven gebruiken niet langer papieren betalingen, maar doen alles via het internet. Dat kost veel minder moeite en manuren. 


De goede oude tijd

Herinner je je nog de goede oude tijd, waarin alle binnenkomende facturen moesten worden gesorteerd en gearchiveerd? Die tijden zijn voorbij. Alles gaat voortaan via het internet, want dat is een veel veiligere optie. Klanten gebruiken voortaan internetbankieren om hun betalingen te regelen en doen ook het meeste winkelen via het internet. Boodschappen worden gehaald via AH.nl, kleding wordt gekocht via Zalando en alle andere dingen worden besteld bij bedrijven die een webshop hebben.

PayPal en nog vele anderen
E-Mandatebedrijven geven verschillende manieren van betalingen: van PayPal tot en met iDeal. Dat doen ze voor allerlei verschillende consumenten en bedrijven. Voor ieder wat wils, zou je kunnen zeggen. E-Mandates creëren een veilige en betaalbare mogelijkheid om je betalingsverkeer te regelen, en begeleiden je in het gebruik hiervan. Heb je bijvoorbeeld een webshop, maar geen vast kantoor? Dat is helemaal geen probleem: al het cbetalingsverkeer gaat via een eMandatebedrijf, zonder dat er ook maar iets anders aan de pas komt. Dit geeft jou de mogelijkheden om rustig verder te gaan met je werkzaamheden, zonder dat je wordt tegengehouden door dit soort kleine problemen. Het geeft de vrijheid om je werk te doen.

Het gemak van het internet
Mensen kiezen voor het gemak dat het internet biedt. Online betalingen zijn daar ook een deel van. Als bedrijf wil je hierin mee te groeien, en eMandates zijn een goede mogelijkheid om dat te doen. Neem dus de hulp van een eMandates bureau, zoals Buckaroo bijvoorbeeld, om je betalingen te regelen. Het scheelt je ontzettend veel moeite, en daarnaast geeft het ook de mogelijkheid om je met je bedrijf op de internationale markt te begeven. En wie wil dat nou niet?