Wat is STAR op Disney Plus?

Streamingdienst Disney Plus heeft sinds februari 2021 een nieuwe aanvullende dienst toegevoegd, STAR. Wat houdt deze aanvullende dienst precies in? En wat voor films en series kun je verwachten?

STAR van Disney Plus is een dienst die zich voornamelijk richt op content voor volwassenen. Deze dienst is volledig geïntrigeerd met Disney Plus en dus voor iedereen beschikbaar, uiteraard moet je wel een Disney plus abonnement hebben. Door de toevoeging van Star zijn de Disney Plus abonnementen wat duurder geworden. De maandelijkse prijs voor nieuwe abonnementen is met 2 euro per maand verhoogd. En met 20 euro verhoogd voor een jaarabonnement. Als je nu nog een maandabonnement hebt op Disney Plus ga je vanaf 3 november 2021 €8,99 betalen. Als je een jaarabonnement hebt en deze loopt af voor 3 november 2021 waarnaar je hem weer verlengt voor 3 november 2021 dan mag je nog genieten van de oude prijs. Als je jaarabonnement daarna weer afloopt ga je automatisch de verhoogde prijs van €89,99 betalen.

Star aanbod

Voordat je STAR kunt bekijken moet je eerst bevestigen meerderjarig te zijn. Ook is het mogelijk om een pincode in te stellen omdat de films, series en content niet voor jeugdige kijkers bedoeld zijn. Met de komst van STAR probeert Disney Plus een bredere doelgroep aan te spreken en zo meer terrein te winnen op het gebied van streamingdiensten. STAR bevat films, series en andere content van grote merken, zoals Disney Television Studios, 20th Television, ABC Signature, FX Productions, Freeform, Searchlight, Touchstone Pictures en 20th Century Studios. Het  STAR aanbod is groot en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe titels. Enkele titels waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld “The Walking Dead” en “Desperate Housewives” en “Modern Family”. Het volledige STAR aanbod kun je hier terug kijken met behulp van een lijst die regelmatig een update krijgt. STAR is een leuke toevoeging van content voor iedereen die een echte filmliefhebber is.