TV kijken tijdens de kerst

TV kijken
Nog maar eventjes en dan is zo ver: KERST! Het kerstfeest wordt op 25 december gevierd. Met kerst vieren we de geboorte van Jezus Christus, de zoon van god. Tegenwoordig is de focus minder gericht op Jezus Christus, en meer gericht op de Kerstman, gezelligheid, familie, feesten en vrienden. Op de eettafel kunnen we weer zoals gewoonlijk lekkere kerststollen, hapjes en drankjes verwachten. Er is natuurlijk meer dan alleen maar eten, gezelligheid en familie. Traditiegetrouw gaat een groot deel van de Nederlandse bevolking samen TV kijken. Met kerst is het TV-aanbod breed. Kerstfilms, kerstprogramma’s, kerstshows etc, er is genoeg wils voor iedereen! Door de bomen kunt u het bos misschien niet meer zien. In dit artikel zal er een top 4 gegeven worden van TV-programma’s die u met kerst niet wilt missen!

Kerstspecial All You Need is Love

Gehaat en geliefd tegelijkertijd, All You Need is Love wordt vaak gezien als HET ultieme kerstprogramma. Nederlanders zullen reizen om hun dierbaren weer eens te zien voor kerst, aangezien zij zelf vaak niet de middelen hebben om te reizen. Zelf ben ik geen fan van zoetsappige TV, maar ik begrijp wel waarom het zo’n hit is.

Natuurprogramma’s

Natuurprogramma’s op Discovery Channel en National Geographic doen het altijd goed op kerstdagen. De sfeer, de feeling die je krijgt van deze rustgevende programma’s zorgt ervoor dat u een relaxte avond heeft voor het hele gezin!

Kerstfilms

Home Alone, Scrooge, The Grinch, The Sound of Music, The Night Before Christmas etc. etc… Dit zijn allemaal bekende kerstfilms die stevast elk jaar opnieuw worden uitgezonden. Je hebt ze waarschijnlijk al duizenden keren gezien, maar ze blijven (voor de meeste mensen leuk). Mijn persoonlijke favoriet is Home Alone. Hoe voorspelbaar de films ook zijn, het is simpel vermaak voor als je geen zin heeft in films met lange en gecompliceerde verhaallijnen.

Ik Hou van Holland Kerstspecial

Jaarlijks is er Ik Hou van Holland kerstspecial. Meezingen met kerstklassiekers en lachen om de kerstspelletjes, het draait bij Ik Hou van Holland maar op 1 ding: het creeren van gezelligheid. Wat kunnen we dit jaar verwachten? Gaat meneer Chong het kerstnummer van Mariah Carey nazingen?

Zelf TV kijken

Wilt u zelf de kerstprogramma’s terugkijken? Dat is nu mogelijk. Bij TVuitzendinggemist.nl kunt u heel eenvoudig, zonder kosten en vrijblijvend alle TV-programma’s uit Nederland terugkijken. Er is keuze uit duizenden programma’s, films en series.Waar wacht u op? Voor meer informatie, zie de link.