Shopping Center Rotterdam Alexandrium

Shopping Center Rotterdam
Een dagje shoppen met je beste vriendinnen, je man en kinderen of met je nieuwe lover. Waar ga je dan naar toe? De keuze aan winkelsteden in Nederland is groot. Een echte aanrader is de Shopping Center Rotterdam Alexandrium. Meerdere grote winkels zijn hier gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan de Primark Rotterdam Alexandrium, Adidas, New Yorker, H&M, ICI Paris en The Sting.

De winkelcentrum in Rotterdam Alexandrium kent honderden winkels. Voor ieder zijn er wel winkels te vinden waar je blij van wordt. Er zijn gigantisch veel mode winkels te vinden maar ook drogisterijen en elektronica zaken. Gemiddeld wordt de zojuist eerder genoemde winkelcentrum gemiddeld 15 miljoen keer per jaar bezocht. Het mag zich dan ook met trots één van de meest bezochte winkelcentrums noemen in Nederland. Zodra je denkt dat je uitgeshopt bent kun je ook nog richting de Woonmall die naast de shopping center gelegen is.

Openingstijden Shopping Center Rotterdam en adres

Bij de Shopping Center Rotterdam Alexandrium kun je elke dag genieten van het winkelen. Zeven dag per week zijn ze geopend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken welke dag je moet kiezen. Vrijdagavond is er koopavond en kun je tot maar liefst 21:00 winkelen. Zien we je daar?

Openingstijden

Maandag: 11:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Bereikbaarheid

Het winkelcentrum is eenvoudig te bereiken als je besluit om met de trein te komen. Als je op station Rotterdam Alexandrium uitstapt ben je slechts op enkele honderden meters afstand van het winkelcentrum. De bus is daar ook beschikbaar mocht je bijvoorbeeld slecht ter voet zijn.
Kom je met je auto naar Rotterdam Alexandrium dan kun je je auto neerzetten in één van de parkeergarage’s of langs de weg. Let er wel op dat de langs de weg meestal duurder is. Wij raden je aan om hem te parkeren in de parkeergarage Alexandrium Megastores welke gelegen is op de Watermanweg 1E. Adres: Shopping Center Rotterdam Alexandrium is te vinden op de Korte Poolsterstraat 2. 3067 LZ  Rotterdam. Gelegen in de wijk Oosterflank.