Shabbies amsterdam sale

De Shabbies Amsterdam sale collectie bestaat in 2016 uit een gevarieerd aanbod van de mooiste Shabbies modellen. De collectie bestaat uit een combinatie van oude vertrouwde designs en een modernere en hippe uitstraling. Zowel de mannen- als vrouwencollecties van dit jaar zijn daardoor uitgebreid en veelzijdig.

Fans van Shabbies Amsterdam zullen gewend zijn aan mooie casual schoenen in neutrale en zachte kleuren. Ook binnen de huidige collectie is gebruik gemaakt van dit type kleurenpalet. De schoenen variëren van basic kleuren als zwart, bruin, wit en grijs tot trendy pastel kleuren in bijvoorbeeld blauw of roze. De schoenen zijn nooit saai. De collectie is casual, maar tegelijkertijd ook ontzettend trendy en stijlvol. De Shabbies zijn eindeloos te combineren, en dankzij het uitgebreide aanbod van de 2015 collectie is er voor iedereen wel een leuk paar schoenen of laarzen te vinden. Zo bestaat de vrouwencollectie uit stoere en comfortabele lage modellen met een platte zool, maar zult u ook opvallendere en supervrouwelijke modellen met een hoge hak in de collectie terugzien. De herencollectie bevat voornamelijk comfortabele lage instappers.

De gehele collectie bevat naast schoenen en laarzen ook verscheidene mooie accessoires, zoals bijvoorbeeld riemen, tassen en pantoffels. Deze worden net als de Shabbies enkel gemaakt van het beste en stevigste leer, en sluiten naadloos aan op de schoenencollectie

Wil je een super mooie Shabbies in jouw schoenenkast hebben dan zijn er verschillende webshops die geschikt zijn. Toch moeten de meesten wel rekening houden met hun portemonnee. Om je hierbij een hand te helpen zijn er websites zoals outletfashionshop.nl en shabbies-sale.nl. Hier staan alle outlet en sale van onder andere Shabbies, Fred de la Bretoniereproducten voot je uitgestald. Verder zoek is op zo’n moment niet meer nodig. Het leuke is dat alleen de topwebshops worden gepromoot, dit betekent gratis versturen en retourneren.  Jouw Shabbies jaar kan dus niet meer stuk.