Pruikenwinkel voor elk soort pruik

Peruca is een moderne pruikenwinkel. Zij bieden pruiken, maar ook haarstukken, verzorgingsproducten en accessoires. Peruca richt zich op een breed publiek, en staat voor persoonlijk advies. Peruca is een jong en ambitieus bedrijf waar de klant centraal staat.

Webshop
Door middel van de webshop die Peruca heeft wordt het aanschaffen van pruiken en haarwerken toegankelijker en gemakkelijker voor het publiek. Binnen een paar klikken kunt u de voor u perfecte pruik of haarstuk bestellen. Met deze trendy en overzichtelijke webshop is een pruik of haarstuk voor iedereen binnen handbereik.

Doelgroep
De doelgroep die Peruca wil bereiken is erg breed. Ze bieden namelijk pruiken aan voor privégebruik, werk-gerelateerd of voor specifieke gelegenheid. Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar een pruik of haarstuk, bij Peruca staat u centraal. Ook zorg gerelateerde klanten kunnen bij Peruca terecht. De pruiken die Peruca biedt zijn er voor zowel mannen als vrouwen.

Soorten pruiken
Peruca biedt veel verschillende soorten pruiken aan. Zo zijn er pruiken in diverse lengtes, zowel kort, middellang als lang. Pruiken met verschillende binnenwerken, zoals 100% machinaal of machinaal + mono bij scheiding. Diverse kleuren zijn verkrijgbaar, zoals blond, bruin, zwart en rood. Krullen, bobline of stijl, dit valt allemaal binnen het assortiment van Peruca. Echter zijn er ook fancy pruiken. Dit zijn verrassend betaalbare pruiken. Deze pruiken zijn verkrijgbaar in het paars, blauw, roze en wit. Voor elke gelegenheid heeft Peruca de juiste pruik.

Online bestellen
Wanneer u de perfecte pruik heeft gevonden kunt u deze eenvoudig online bestellen. Uw bestelling wordt binnen zeven werkdagen geleverd. Het kan zijn dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Als dit het geval is hebt u zeven dagen de tijd uw bestelling te ruilen. Echter moet de bestelde pruik wel in dezelfde staat zijn als bij levering.

Wanneer u op zoek bent naar een pruikenwinkel waar persoonlijk advies hoog in het vaandel staat, moet u bij Peruca zijn. Zij geven u graag informatie over bepaalde producten en kunnen u tips geven voor het goed onderhouden van uw pruik.