Oroblu panty’s

Oroblu beenmode wordt geproduceerd door het Italiaanse CSP International. Sinds 2002 heeft Oroblu haar assortiment uitgebreid met een collectie ondermode, Oroblu Bodywear genaamd. Het merk staat echter nog altijd het meest bekend om haar uitgebreide collectie panty’s.

Groot assortiment Oroblu panty’s

Oroblu panty’s zijn functioneel en modieus en in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zo zijn er mooie dunne zomerpanty’s verkrijgbaar van 10 tot 20 denier, maar ook dikke ondoorzichtige panty’s tot wel 120 denier. Dankzij de grote keuze aan kleuren kan iedere vrouw wel een geschikte Oroblu panty vinden. Oroblu is tevens het merk bij uitstek voor wie een opvallende of gewaagde panty zoekt. Oroblu panty’s hebben een uitstekend draagcomfort en zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar. Of u nu op zoek bent naar een panty voor dagelijks gebruik, of eentje voor een speciale gelegenheid, Oroblu biedt voor ieder wat wils.

Tips voor het langer behouden van uw panty’s

Hoewel Oroblu panty’s van een uitstekende kwaliteit zijn, is er met panty’s altijd enige voorzichtigheid geboden. Het zijn nu eenmaal kwetsbare artikelen!

Om zo lang mogelijk plezier van uw panty’s te kunnen hebben, kunt u ze het beste op de hand wassen. Wilt u ze liever toch in de wasmachine doen, zorg dan dat u de panty’s in een speciaal waszakje doet. Zo slijten ze een stuk minder snel! Het is af te raden om panty’s in de droger te doen; u kunt ze het beste ophangen en in de wind laten drogen of plat neerleggen. Veel panty’s gaan kapot tijdens het aantrekken. Zorg dat u de tijd neemt om uw panty aan te trekken en haast u niet. Let ook goed op dat u geen scherpe randjes of haakjes aan uw nagels heeft, deze kunnen zo een ladder veroorzaken. Wanneer u lange vingernagels heeft is het raadzaam om handschoentjes te dragen bij het aantrekken van uw panty.

Wanneer u bovenstaande tips in acht neemt zullen uw Oroblu panty’s aanzienlijk langer meegaan!