Ondermode is lang niet meer verborgen

Er was eens een tijd waarin ondermode niet echt als mode werd gezien. Onderkleding was gewoon een primaire behoefte en daar was niets bijzonders aan en al helemaal niet modieus. Een boxershort was dan ook voornamelijk wit of zwart en je moest vooral niet verwachten dat er mooie printjes op te vinden waren in verschillende kleuren.

Een verschuiving

In de herenmode is er veel veranderd en dat is terug te vinden in het mainstream gaan van ondermode. Vooral jongeren dragen tegenwoordig merk boxershorts van o.a. Björn Borg, Cavello, Diesel en Puma. Het bovenste randje van een boxer is dan ook steeds vaker voorzien van een merknaam. Deze generatie boxershorts voor mannen zitten niet alleen prettig, maar zien er ook echt mooi uit. Niet alleen t-shirts mogen kleurrijk zijn en voorzien zijn van leuke motiefjes. Ook boxers zijn te vinden in vele verschillende kleuren.

Underwear met een sportieve uistraling

Een Nederlands merk die die de laatste tijd veel populariteit heeft verworven is Cavello Underwear. Dit bedrijf was vroeger bekend voor allerlei herenkleding maar heeft zich intussen volledig toegespitst op ondermode voor de stoere heren onder ons. De underwear van Cavello wordt gekenmerkt door een sportieve uitstraling en zit zeer prettig door de hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de collectie van Cavello.

De bekendheid van merken die zich alleen toespitsen tot ondermode heeft o.a. gezorgd voor het populairder worden van underwear. Steeds meer mensen zien ondermode niet alleen meer als een broodnodig iets, maar als een shopping good. Heren willen er voor winkelen om mooie underwear te vinden. Deze verschuiving heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mode namen hier aan meedoen en ook een underwear collectie uitbrengen.