Nieuwe zomerschoenen collectie 2014 is weer volop verkrijgbaar

Ben je nog opzoek naar nieuwe schoenen voor onder jouw zomeroutfits, vakantie, een bezoekje aan het strand of een barbecue? Dan is dit het juiste moment voor het bestellen van jouw favoriete nieuwe paar schoenen. Op dit moment zijn veel slippers, sandalen, sneakers, enkellaarsjes, veterschoenen en desert boots uit de nieuwe collectie alweer afgeprijsd. Natuurlijk is nog niet alles afgeprijsd, ook blijven er nieuwe modellen binnenstromen. Weet jij al welke schoenen je gaat binnen halen uit de trend collectie? In 2014 zijn de grootste trends namelijk: slip-on sneakers, animal prints, desert boots, plateauschoenen en running sneakers. Om jou te helpen met het maken van een goede keuze, worden deze trends in dit artikel kort even doorgenomen. Voor een uitgebreide trend collectie kun je onder andere kijken bij Sooco.

Slip-on sneakers
Deze comfortabele instapschoenen zijn in 2014 weer helemaal terug van weggeweest. De inkepingen van elastiek in de tong, maakt dat de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Daarnaast zijn ze goed te combineren met diverse outfits. Denk aan een stoere skinny jeans, legging of een short. We zien veel animal prints en neutrale kleuren in de designs. Denk aan merken als Tango, SPM, Bronx en Blink.

Animal prints
Ordinair? Nee in 2014 is de animal print niet meer weg te denken uit het modebeeld. Je komt de print dan ook tegen in veel verschillende schoenmodellen. Denk aan running sneakers, enkellaarsjes, sandalen, slippers, desert boots en nette veterschoenen. Ga deze zomer dus voor een stoere wilde  look.

Desert boots
Deze klassieke schoenen zijn al op de markt sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw. In 2014 zijn ze weer helemaal terug, aangepast aan de trends van dit moment. We zien dan ook veel animal prints en pastelkleuren terug in de ontwerpen. Voor de laatste trends kun je merken als Online Shoes, Bronx, Tango, Post Xchange en Clarks in de gaten houden.

Plateauschoenen
De trend uit de jaren ’90 is weer herboren in 2014. Deze hoge zolen vind je onder andere terug onder sneakers, sandalen, pumps en enkellaarsjes. Geef je benen deze zomer extra lengte en ben onderscheidend met de trendy plateauzolen.

Running sneakers
Wellicht geen onbekende meer in de collectie en waarschijnlijk heb je al een paar in je collectie. Deze sportieve hardloopschoenen uit de jaren ’80 en ’90 zijn ook in 2014 erg trendy. Ga deze zomer voor comfortabele stoere uitstraling met een paar running sneakers. Denk aan merken als Adidas, Nike, New Balance, Asics en Reebok.