De modetrend voor het kerstdiner

 

De (feest)maand december staat weer voor de deur en ja hoe moet je nu bij je familie gaan aanschuiven? Hieronder beschrijven we de modetrends voor het jaarlijkse familiediner op eerste of tweede kerstdag.

Tijdens een kerstdiner wordt er toch altijd wel iets anders gevraagd van je. Om nu maar aan tafel te schuiven met je alledaagse kleding wordt vaak niet helemaal gewaardeerd. Wil je graag warm of casual gekleed aan tafel dineren. Met een jurk of tuniek kan je deze twee verschillende stijlen goed combineren.

Verschillende modehuizen hebben hier rekening mee gehouden en bieden je alle gelegenheid aan om in trendy jurken rond te lopen De kleurtinten en materialen lopen heel erg uiteen. Wij vrouwen worden kunnen onszelf goed verwennen deze winter.

De kleurtinten die je veel zal zin in winterNederland zijn de combinaties van aardetinten. Blauw, bruin en wat je heel veel terug ziet is bijvoorbeeld terracotta/oranje. De kleuren grijs en zwart zie je veelvuldig terug in de gebreide jurken en tunieken. Je kan de jurken en tunieken mooi combineren met een dikke maillot of panty, want het is tenslotte hartje winter.

Maar wat moet je onder je kleren dragen tijdens de feestdagen. Om toch een beetje pit te geven aan de kerstdagen raden wij aan om kniehoge laarzen te dragen. Dit geeft de chique/casual uitstraling net dat beetje extra pit.

Alvast een fijne december maand.