Mijn zoektocht naar jurken maat 46

Jurken in maat 46 zijn niet overal te verkrijgen en dat is lastig. Ikzelf was recentelijk op zoek naar een jurk, want binnenkort staat er een bruiloft op het programma. En zoals elke vrouw wil ik ook graag in een jurk naar een feestje kunnen, ongeacht dat ik een maatje meer heb.

Winkels
De winkels die ik heb bezocht die jurken in maat 46 verkochten vielen mij zwaar tegen. Ik denk dat een menigeen met een maatje meer dit kan beamen. De jurken die in de winkels hangen zijn vaak saai en ouderwets. Dat ik een maatje meer heb wil nog niet zeggen dat ik me als een oude vrouw hoef te kleden toch? Dit roept bij mij altijd veel frustratie op. Inmiddels had ik de hoop al deels opgegeven, want in mijn ogen had ik elke mogelijke winkel al wel bezocht, maar nergens was iets dat mij aanstond.

Internet
Het internet was mijn laatste hoop. Normaliter ben ik niet zo van het online shoppen, omdat je het dan niet gelijk kunt aanpassen en dus niet kunt zien hoe het staat. Een model staat een jurk toch vaak anders dan wanneer je het zelf aan hebt. Maar ik heb het een kans gegeven. Ik ben mijn zoektocht begonnen op Google. Op een gegeven moment kwam ik de site x-two fashion tegen. Deze webwinkel heeft zich gericht op dameskleding in grote maten. Toen ik bij de collectie jurken keek werd ik op slag verliefd op een bepaalde jurk die ik daar zag. Het betrof een turquoise jurk en ik besloot deze te bestellen. Ondanks dat ik geen voorstander ben van online winkelen kon niets mij weerhouden van het bestellen van deze prachtige jurk. En de prijs viel ook nog eens hartstikke mee, dat was een bijkomend voordeel.

De bestelling
Vanaf €25,- is verzending gratis en dus kwamen er geen extra kosten kijken bij het bestellen van de jurk. Verder is het bij x-two fashion zo dat je ook gratis kunt retourneren. Ik heb twee maten besteld van de jurk zodat ik thuis kon kijken welke beter stond en omdat ik toch gratis kon retourneren was het ook geen probleem om een extra jurk te bestellen.

Ontvangst bestelling
Toen ik mijn pakketje met twee jurken binnen kreeg was ik eerst nogal sceptisch. Waarom zou deze jurk wel goed zitten en die tientallen jurken die ik in de winkels heb gepast niet? Toen ik de jurk aanpaste zat deze eigenlijk gelijk als gegoten. De stof voelde heerlijk aan en de jurk zat perfect. Met deze jurk durfde ik wel zelfverzekerd naar het feestje te gaan. Eindelijk had ik de juiste jurk gevonden. En die extra jurk die ik had besteld, die kon ik zo weer retourneren zonder extra kosten. Vanaf nu af aan ga ik vaker kleding bestelling bij x-two fashion. Verder wil ik iedereen met een maatje meer aanraden een kijkje te nemen op de website van x-two fasion. Wellicht ben jij binnenkort ook zo blij met een nieuwe aankoop net als dat ik was met mijn jurk.