Hoezo teveel tassen?

De zomer staat alweer voor de deur en daarmee ook de zomervakantie. De kinderen tellen de weken alweer af naar de vakantie toe. Ze blijven druk, die weken voor de zomervakantie want de vele activiteiten die door school worden georganiseerd worden vaak in deze laatste weken gepland. De ene keer wordt er verwacht dat uw kind een tas meeneemt, de volgende dag is dat niet nodig. Maar ook de hoeveelheid aan spullen die uw kind geacht wordt mee te nemen verschilt van dag tot dag. Zo hebben ze ene dat genoeg aan een klein schoudertasje en de andere dag moeten ze een grote rugzak meenemen naar school. Dan krijg je al snel uitspraken als: ‘die tas loopt met dan kind’.

Die tas loopt met dat kind!

Een van de activiteiten die graag door scholen wordt georganiseerd is het schoolreisje. Altijd leuk voor de kinderen, maar ze moeten wel heel veel spullen mee. Te denken valt aan eten, drinken, regenjas of -pak (voor het geval dat), een trui en/of een jas voor wanneer het koud wordt en wat al niet meer. Wat een gegraaf als ze iets uit hun tas moeten pakken. Dat wordt vaak alles er één voor één uithalen, totdat het juiste is gevonden, en daarna weer netjes terugstoppen, anders past het niet meer. De enige remedie lijkt om een nog grotere tas voor uw kind te kopen.

Grote schoonmaak voor de tas.

Als de vakantie dan echt is begonnen dan mogen de tassen schoongemaakt worden van binnen. Per slot van rekening nemen veel kinderen het niet zo nauw met hygiëne en de diverse schooltassen moeten volgende jaar ook weer opnieuw gebruikt worden. Echter op een gegeven moment zal uw kind echt niet meer willen lopen met de tas die hij in groep 1 heeft meegekregen. Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe tas die uw kind op school kan gebruiken. Uw dochter zal, wanneer ze in groep 6 of 7 komt, waarschijnlijk niet meer met haar rugzak willen lopen, dus voor haar zal u een chique schoudertas moeten kopen die ze mee kan nemen naar school.

Tassensjop: de plek waar u goedkoop voor tassen kunt shoppen.

Tassensjop verkoopt diverse tassen voor jong en oud, man of vrouw. Met hun grote aanbod aan tassen zit er altijd een tas bij die bij u past. Zij verkopen niet alleen schoudertassen of rugzakken, maar ook handtassen, clutches en nog veel, veel meer.