Heerlijke Versace parfums voor dames en heren!

Versace parfum

Versace is één van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld. De eerste kledinglijn voor vrouwen werd uitgebracht in 1978 en was een enorm succes. Sindien mag Versace zich tot de grote namen in de mode-industrie rekenen. Tegenwoordig produceert Versace niet alleen kleding, maar ook accessoires, woonartikelen en cosmetica. De naam Versace staat synoniem aan klasse en stijl, en het is dan ook niet zo verassend dat Versace parfums perfect aansluiten bij de schitterende creaties van de catwalk. Versace parfums zijn geraffineerd, chique en sportief, modern en sexy.

Het eerste Versace parfum, Gianni Versace for Women, werd gelanceerd in 1981. Sindsdien is het vernieuwende Italiaanse merk er steeds weer in geslaagd om parfums te creëren die iedereen de mogelijkheid geven om luxe, glamour en sensualiteit uit te stralen. De geuren van Versace worden uitgebracht onder vier verschillende labels: Versace, Versus, Jeans en Jeans Couture.

Versace parfum voor dames en heren

Versace heeft heerlijke geuren voor zowel mannen als vrouwen. Op het gebied van damesgeuren biedt Versace vele varianten, waaronder Bright Crystal, Crystal Noir, Vanitas, Versus, Versace pour Femme en de nieuwste geur Versense. Maar ook de heren hebben niets te klagen. Versace Man, Eros, Versache pour Homme en The Dreamer zijn slechts een greep uit de vele Versace parfums voor heren.

Wilt u ook zo’n heerlijk Versace parfum aanschaffen? Kijkt u dan eens online! Hier vindt u vele Versace parfums tegen verrassend voordelige prijzen. Laat u verleiden door Versace!