De gele vlinderstrik van STRICKIE

Wij zijn STRICKIE. Ja, de naam zegt al meer dan duizend woorden. Wij maken Vlinderdassen. Dat doen wij met onze blote mannen handen. Mooie vlinderdassen van goede zuivere katoen. Meer heeft een strik niet nodig. Maar wanneer draag je nou een Gele vlinderstrik? Is dat niet een beetje te extravagant. Ja soms wel, maar soms ook niet. In dit artikeltje meer informatie over waarom je een strik zou moeten dragen, maar nog belangrijker, welke kleur dit dan zou moeten zijn. Want er zijn nogal wat kleuren. Daarnaast is Geel ook niet de meest gangbare kleur. De man gaat veel eerder voor een Donkerblauwe vlinderstrik om te kopen of bijvoorbeeld voor een Grijze vlinderstrik.

Met welke kleuren kan je de gele vlinderdas niet combineren?

Ja de gele vlinderdas, ik geef het toe, je ziet ze niet dagelijks. Maar ja mannen, daarom ben je tegelijkertijd ook weer een beetje uniek. Geen kuddedier om het zo maar te noemen. De gele vlinderdas valt op. Is wat anders, maar je trekt zeker de aandacht. Kleine tip, wil je dit niet, dan is het simpel, draag een kleur die iets minder opvallend is. De Gele unit is er eentje om de aandacht te trekken. Het item waarmee je opvalt. Iets waarmee je een beetje aansprak kan verwachten. Maar alles begint bij een goede combinatie. Geel moet je niet combineren met andere primaire kleuren. He, wat bedoel je daar nou weer mee. Heel simpel, primaire kleuren zijn, Rood, Blauw en Geel. Doe het niet, zeker met de combinatie Rood gaat het een beetje richting een te kleurrijk persoon. Ja, je kan doorslaan.

Waarmee moet je de gele vlinderdas dan combineren?

We vallen gelijk met de deur in huis. We houden het simpel mannen. Draag de kleur geel met Lichtgrijs, Wit, of Groen. Zo simpel is het. En waarmee je ook de show kan stelen, dat is het combineren van Geeltinten. We geven een voorbeeldje. Ga eens voor mosterdgeel in combinatie met een Oker Gele vlinderstrik, jep, het is wat anders maar je steelt de show.

We hopen dat we je een paar eenvoudige tips hebben kunnen geven. We sluiten af met een jaargetijde. Ja mannen, geel draag je toch wat vaker in de zomer of in de lente. Succes met je outfit, doe eens wat anders, maak je outfit af. Draag een strik.

Categorie├źn Mode