Gekleurde trouwjurk of een witte trouwjurk?

Gekleurde trouwjurk
Wanneer je gaat trouwen, komt er heel wat op je af. Het is een leuke, maar ook hectische tijd. Er moet namelijk heel wat geregeld worden. Van gastenlijst tot catering. En natuurlijk wil je er op je trouwdag stralend uitzien. De trouwjurk is dan ook een belangrijk onderdeel van je bruiloft. We raden je dan ook zeker aan om hier de tijd voor te nemen. Misschien heb je zelf al een idee van het soort trouwjurk waar je in wilt trouwen. Een gekleurde trouwjurk of een witte? Heb je dit nog niet? Online kun je genoeg inspiratie opdoen.

Ga je voor een witte trouwjurk of een gekleurde trouwjurk?

Veel bruiden kiezen voor een witte trouwjurk. Zie je een witte trouwjurk niet zitten? Geen probleem! Er zijn namelijk ook genoeg gekleurde trouwjurken verkrijgbaar. Diverse bekende merken hebben gekleurde trouwjurken in de collectie. Zo ook het merk Ladybird. Wil je bijvoorbeeld trouwen in het rood, blauw of roze? Het is geen probleem bij Ladybird.

De specialist in gekleurde trouwjurken

In Nederland zijn er aantal bruidsmodewinkels waar je terecht kunt voor een gekleurde trouwjurk. Een van die bruidsmodezaken is The New Bride. The New Bride is een bruidsmodezaak gevestigd in Barneveld. Hier bieden ze je een grote collectie gekleurde trouwjurken. De winkel is ruim opgezet en is makkelijk bereikbaar. Bij The New Bride kun je gratis parkeren voor de deur. Sinds eind 2015 heeft The New Bride er een bovenverdieping bijgekregen. Hierdoor is er nog meer ruimte voor trouwjurken. Ook zijn er paskamers bijgekomen.

Gekleurde trouwjurk komen passen

Wil je een gekleurde trouwjurk komen passen bij The New Bride? Maak eenvoudig een afspraak via de website. Onze adviseurs staan voor je klaar. Natuurlijk kun je ook je eigen gezelschap meenemen. Wil je bijvoorbeeld je moeder, zus of vriendin meenemen? The New Bride beschikt over privé-paskamers. Hier kun je samen met je gezelschap terecht. The New Bride is geopend van maandag tot en met zaterdag!