Hoe vind je jouw favoriete sneakers op het internet?

Je kan het je vast nog wel herinneren, je liep op straat en je zag iemand met het perfecte paar sneakers. Je pakt je laptop, gaat zoeken bij alle winkels maar toch kan je ze niet vinden.

Hoe zorg je er voor dat je toch de sneakers vindt die je graag wilt hebben? Belangrijke factoren voor een goede zoekopdracht weet je vast nog wel. Wat is het merk van de sneakers, wat is de kleur van de sneaker en zijn er andere opvallende factoren?

Met dit in je achterhoofd begin je je speurtocht op het internet, deze begint vaak met een goede zoekopdracht. Wij willen je iets anders adviseren. Kijk eerst is op de site van het merk sneaker om te zien welk model er werd gedragen. Als je immers het model weet, de kleur weet kom je al een heel eind. Misschien heb je de sneaker nu al wel gevonden en is het een kwestie van het invoeren van het merk, het type en de kleur in google. Heb je je favoriete sneaker nu gevonden? Of is er sprake van een speciale uitvoering die toch nog niet naar voren komt in je zoekresultaten.

Dan is het goed om weer terug te gaan naar de site van het merk sneaker. Vaak krijgen speciale uitvoeringen een herkenbare naam mee, die in meerdere type schoenen terugkomt, zoals de Nike Huarache Lunar en de Nike Roshe Run Lunar.

Je weet nu dat Nike de uitvoering Lunar heeft. Je kan deze zoekopdracht nu aanpassen door in te voeren het merk bijvoorbeeld Nike, het type Air Max, de uitvoering Lunar en de kleur Rood, je zoekopdracht wordt dan “Nike Air Max Lunar Rood”.

Gefeliciteerd, je hebt de schoen gevonden die je zocht. Deze zoekopdracht kan je gelijk helpen om de goedkoopste aanbieder te vinden. Je krijgt immers meerdere aanbieders naar voren, pak de goedkoopste die goed bekend staat!

Veel plezier met je nieuwe sneakers!