Fabeltjes van de kapper Amsterdam

Kapper Amsterdam
Er is elke dag aandacht nodig voor de verzorging van je haar. Iedereen doet er z’n best voor om mooi haar te krijgen. Mede hierom zijn er veel adviezen en tips te vinden op het net. Veel zijn er waar, maar veel ook niet. De kapper Amsterdam heeft een aantal fabels voor u verzameld. Het haar vaak wassen is slecht voor het haar. Dat is niet waar. Het gaat erom welke producten u hiervoor gebruikt. Bij langdurig gebruik van agressieve shampoo zal er op den duur wel iets te merken zijn. Gebruik daarom kwalitatief goede producten als u het haar elke dag wilt wassen. Het haar kan er profijt van hebben als u proteïnen en andere voedingsstoffen gebruikt.

Herstellen van gespleten haarpunten

Gespleten haarpunten kunnen niet meer herstellen. De enige manier om er van af te komen is het haar knippen. Er bestaan middelen die er voor zorgen dat de uiteindes aan elkaar plakken maar zodra u het haar wast zullen de punten weer splijten. Gespleten haarpunten kunnen wel zo veel mogelijk voorkomen worden door de kwaliteit van het haar te verbeteren. Denk aan juiste haar producten, hoofdhuid verzorging en goede voeding. Maak ook zo min mogelijk gebruik van de föhn of de stijltang.

Het uittrekken van één grijze haar, zorgt voor twee nieuwe grijze haren

Ook dit is niet waar. Grijze haren is het gevolg van de afname van melanine. Melanine is het pigment dat voor de haarkleur zorgt. Bij grijs haar wordt er minder pigment geproduceerd in de haarwortel. De stelling dat u twee grijzen haren terug krijgt voor elk die u er uit trekt is niet waar.

Kapper Amsterdam

Wilt u advies en tips over het haar, ga dan langs bij de kapper Amsterdam. Naast de bovenstaande fabels kan hij u ook vertellen wat u juist wel met het haar moet doen en een professionele behandeling geven.