Drie argumenten waarom je een portemonnee blijft kopen

Regelmatig hoor je dat mensen denken geen portemonnee meer nodig hebben in de toekomst. Immers gaan we allemaal betalen met onze telefoon en wat moet je dan nog met een leren portemonnee. In dit artikel drie argumenten, waarom je toch nog een portemonnee moet kopen.

1.       Contant geld zal nooit verdwijnen

Het klinkt misschien simpel, we gaan allemaal met onze telefoon betalen, maar uiteindelijk willen mensen altijd de mogelijkheid hebben om contant en anoniem iets te kunnen afrekenen. Denk aan een parkeerkaartje op een plek waarvan je niet wil dat men thuis weet dat je daar bent geweest. Om deze reden zal een portemonnee altijd nodig zijn. Er zijn wel portemonnees zonder muntvak, zodat er enkel met papieren geld kan worden betaald, maar ook de traditionele portemonnees met muntvak zijn nog steeds erg populair.

2.       We krijgen steeds meer pasjes en creditcards

Ook al zouden we steeds minder met munten en papieren geld gaan betalen, we komen om in de creditcards en andere pasjes. Denk aan een pas voor je autopapieren, identiteitskaart, rijbewijs, creditcard en allerlei voordeelkaarten. Deze kaarten zullen niet zomaar verdwijnen en dien je toch mee te nemen. Hiervoor beschikt Portemonneestore.nl over diverse heren portemonnees, dames portemonnees, maar ook paspoorthoesjes, autopapierenmapjes, creditcardmapjes of andere pasjeshouders. Een gemakkelijke manier om al je pasjes bij de hand te houden.

3.       Een portemonnee is een stijlvol product

Een mooie leren portemonnee heb je niet alleen voor functionaliteit, maar ook om aan anderen te laten zien. Dames kopen vaak een zo groot mogelijke portemonnee om te laten zien aan al hun vriendinnen en collega’s. Hoe meer hun portemonnee opvalt, hoe beter het is. Heren hebben vaak een traditionelere portemonnee, zoals een bruine of zwarte portemonnee. Een cognac portemonnee ziet er chique uit en straalt wat uit. Kortom om te shinen heb je een leren portemonnee nodig. Koop een leren portemonnee online en je hebt ruime keuze in goedkope, maar ook chique heren en damesportemonnees.