Double dots oorbellen

De oorbel

De oorbel is een sieraad welke gedragen word in het oor door middel van een piercing door het oor heen. In sommige gevallen worden oorbellen gedragen op het oor door middel van een clip (clipoorbel). Oorbellen worden vooral door vrouwen gedragen alhoewel mannenoorbellen steeds populairder worden, vooral de zogehete “David Beckham oorbel”, welke een oorbel met glimmende steen is. Oorbellen worden in verschillende delen van het oor gedragen, de populairste “standaard” plek is echter in de oorlel. Het benodigde gaatje wat nodig is om een oorbel te dragen word normaliter gedaan bij de juwelier die gaatjes schiet door middel van een (lawaaierig) pistool, welke werkt met een springveer. Modernere juweliers bezitten al een gepatenteerde Inverness Systeem welke werkt met steriele cassettes en beter geneest door  de speciale  veiligheidssluiting die de genezing stimuleert door ventilatie. Een gaatje laten schieten is vaak “gratis” bij de aanschaf van sieraden.

Double dots oorbellen

Anno 2015, zijn er veel gedragen oorbellen welke veelal tijdloos zijn en al vele jaren op de markt zijn, er zijn echter ook trends, zo ook in 2015. Double dot oorbellen zijn namelijk een nieuwe rage onder de vrouwen, welke zo populair zijn geworden doordat popsterren zoals Rihanna deze tentoonstelde.
Double dot oorbellen zijn in tegen stelling tot normale oorbellen sierlijk aan beide kanten en niet aan slechts 1 zijde zoals een normale oorbel welke een (lelijk) dopje aan de achterzijde van de oorlel nodig heeft. “Double dots oorbellen ” zijn daarom naast oorringen een nieuwe standaard in de oorbellenbranche.

Double dots oorbellen kopen

Double dots oorbellen zijn gemakkelijk online te bestellen in een sieraden webshop, er zijn zelfs tientallen sieradenshops die  deze double dots oorbellen in hun assortiment hebben. Wilt u echter goedkope double dots en een keuze uit een groot gevarieerd aanbod double dot oorbellen? Dan bent u bij IkbenSieraden.nl aan het juiste internetadres. Deze webshop bied keuze uit vele soorten en maten double dots oorbellen en deze stuurt uw bestelling zelfs kosteloos naar uw postadres.