De Statement ketting is nog lang niet uit de mode.

De statement ketting is groot en grootser dan het ooit is geweest. Als je echt een mooie aanvulling wilt hebben op je geweldige outfit, maak deze dan af met een statement ketting.

Of het nu winter, lente, zomer of herfst is… het maakt niet uit welk seizoen het is, er is altijd wel een statement ketting die erbij past. Voor dit winterseizoen kun je bijvoorbeeld denken aan een statement ketting met een combinatie aan donkere en lichte kleuren. Met name zwart en wit zullen je goed staan deze winter. Zo kun je gemakkelijk de ketting vinden die goed bij jou past.

Shop naar de stijlvolste statement ketting deze winter.

Als je al niet bent gaan shoppen voor je nieuwe kleding en de accessoires, dan wordt het de hoogste tijd. Ga voor de accessoires met de meeste bling. Een modern stukje sieraad kan je outfit al direct omvormen tot een stijlvolle en trendy look. Je zult het idee hebben dat je een compleet nieuwe outfit aan het dragen bent alleen maar door het dragen van een nieuwe statement ketting en een paar nieuwe hakken bijvoorbeeld.

Hoe kies je een statement ketting.

Als het aankomt op het kiezen van een statement ketting, wees dan niet bang om met nieuwe trends te experimenteren. Floral kettingen bijvoorbeeld zijn erg hot op dit moment. Maar als dat niet echt bij je past, probeer dan een floral ketting die iets minder opvallend maar toch erg trendy is. Zo kun je ook experimenteren met diverse kleuren. Hoewel de winter het meest geschikt is voor de eerder genoemde kleuren, kun jij je natuurlijk ook onderscheiden door tegen het gebruikelijke in te gaan.

Ben je toch op zoek naar een stoerdere look? Probeer dan eens de metallic kleuren voor de winter van 2016. Een stoere goud- of zilverkleurige statement ketting laat je er direct cool uitzien en past bij ieder outfit.

Voor je statement ketting shop je bij statementkettingen.nl.

Wil je direct slagen voor je statement ketting? Ga dan snel naar statementkettingen.nl en shop jouw favoriet nu.

Categorie├źn Mode