De mooiste wenkbrauwen?

De wenkbrauwen zijn eigenlijk behaarde botten boven het oog. Sommige personen hebben veel haar op de wenkbrauwen, terwijl anderen er heel weinig tot geen haar op hebben zitten, maar waar dienen wenkbrauwen nou voor? Wenkbrauwen zorgen ervoor dat er geen bacteriën, zweet of andere voorwerpen in uw ogen terecht kunnen komen. Vaak geeft het ook een bepaald gezichtsuitdrukking, mensen met lichte wenkbrauwen hebben vaak een wat ‘zachter’ uitdrukking dan mensen met donkere wenkbrauwen. Heeft u geen mooie wenkbrauwen? Treur niet, door de jaren heen is het heel normaal geworden om met make-up de wenkbrauwen mooier te laten lijken. U kunt hiervoor een oogpotlood gebruiken of een wenkbrauwpoeder, maar er zijn ook andere mogelijkheden bijv. permanente wenkbrauwen, Hiermee wordt er met een naald op de huid een wenkbrauw getatoeëerd. Deze wenkbrauwen blijven meestal 6 maanden tot een jaar goed, wel moet uw eigen wenkbrauwen eerst weg scheren, durft u dit niet aan? Kies dan voor een cosmeticaproduct, waarbij de wenkbrauwen gaan groeien.

Wunderbrow

U surft op het internet en komt vrouwen tegen met hele mooie wenkbrauwen of u maakt een wandeling en ziet iemand lopen met de perfecte wenkbrauwen. U let hierop, omdat u uw eigen wenkbrauwen niet mooi vindt, dit komt omdat u niet zoveel haar op de botranden heeft en u krijgt het niet mooi met make-up. U bent ten einde raad wat moet u nu doen? Gebruik de wunderbrow, dit is een wonderbaarlijke middel die ervoor zorgt dat u de wenkbrauwhaartjes niet verliest, waardoor u op den tijd volle wenkbrauwen hebt. Meestal ziet u na een week al een verschil, het is veilig en makkelijk aan te brengen.

Het aanbrengen van de Wunderbrow

U bent geïnteresseerd in de wunderbrow en wilt er wel gebruik van maken, maar weet niet hoe u het moet aanbrengen, het is heel eenvoudig. De gel is verpakt en er hoort een kwastje bij, dit is dus de applicator en hiermee brengt u de gel aan op de wenkbrauwen, het ziet er mooi uit en u krijgt vollere wenkbrauwen. U creëert een mooie wenkbrauw die een paar dagen houdt en het is aangebracht in minder dan een minuut. Voor mooiere en vollere wenkbrauwen is de wenkbrauw gel zeer geschikt