Trendy boxershorts van Cavello Underwear

Onderbroeken in trendy prints zijn tegenwoordig bij veel winkels wel te verkrijgen bijna alle onderbroek merken beschikken wel over een aantal modellen met felle kleuren en opvallende prints. Echter de combinatie van een leuke print  en goede kwaliteit is een stuk moeilijker om te vinden. Ik heb dan ook al heel wat pogingen gedaan om de juiste onderbroeken  voor mij te vinden. Zo heb ik de hele goedkope van de Action gebruikt en heb ik zelfs wat dure Björn Borg onderbroeken uitgeprobeerd.  Maar het was niet een van deze merken waar ik uiteindelijk enthousiast over werd want dat was namelijk Cavello Underwear.

Het assortiment van Cavello:

Uit een poll in een prestigieus mode blad kwam Cavello als beste uit de bus. Daarom besloot ik maar eens een poging te wagen en via hun webshop  een paar Cavello onderbroeken te bestellen. In ieder geval was bij Cavello Underwear genoeg keuze uit trendy onderbroeken. Er is namelijk keuze uit 32 verschillende prints en dat was precies goed want als het aanbod te groot is dan word het kiezen altijd een stuk lastiger. Maar of de kwaliteit ook zo goed was moest ik nog maar afwachten.  Bij het eerste gebruik was ik direct enthousiast want de pasvorm was perfect en je merkte dat het product van hoogwaardige kwaliteit was gemaakt. Het mooie van de Cavello Underwear boxershorts was dat de kwaliteit na gebruik hetzelfde bleef en je niet het idee had dat na een tijd gebruik je de onderbroeken weg kon gooien.

Overig assortiment Cavello Underwear:

Naast onderbroeken biedt Cavello Underwear ook nog T-shirts aan deze heb ik ook maar eens geprobeerd en ik moet eerlijk zeggen over deze T-shirts ben ik ook erg enthousiast. Het is een beetje het zelfde concept als met de onderbroeken namelijk een uitstekende pasvorm en goede kwaliteit stof.