Blijven sleehakken nog in de mode dit jaar?

Ik ben dol op sleehakken schoenen. Mijn kast staat er vol mee. Toch heb ik het gevoel dat ik ze steeds minder zie. Sleehakken online kopen gaat moeilijker dan enkele jaren geleden. Dit seizoen zien we steeds meer blokhakken en naaldhakken. Het lijkt er op dat de sleehak langzaam aan het verdwijnen is. Is het einde van de sleehak in zicht of maakt de sleehak nog een comeback?

Het comfort van sleehakken

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste sleehakken online kocht. Die schoenen heb ik zo vaak gedragen tot dat ze echt helemaal kapot waren. Toen ik de schoenen voor het eerst aanhad was ik aangenaam verrast. Ik liep normaal altijd op hele hoge naaldhakken. De sleehak is voor mij een super oplossing om toch op hakken te lopen en niet iedere dag met zere voeten thuis te komen. Doordat de hak onder je hele voet doorloopt geeft het veel meer steun en zit er dus minder druk op je voorvoet. Hierdoor houd ik het wel drie keer langer uit dan op normale hoge hakken. Sleehakken zijn voor mij onmisbare schoenen in mijn garderobe.

Sleehakken voor de winter en zomer

Na mijn goede ervaring met enkelaarzen met sleehak, vond ik het tijd voor zomerschoenen met sleehakken. Gelukkig staat het web vol met leuke sandalen en pumps met deze hakken. Online is er een veel groter aanbod dan in de winkel. Ik kwam via Google terecht in de webshop Sooco.nl. Hier hebben ze heel veel bekende merken zoals Tamaris, Esprit en Desigual. Erg leuk zijn die sandalen met gekleurde bandjes. Ik hoop dat het komende zomer nog steeds mogelijk is om sleehakken online te bestellen.

Online aanbod sleehakken

Ondanks het feit dat het een stuk minder is dan vorig jaar, is er nog redelijk veel aanbod op het gebied van deze schoenen. Wat wel opvalt is dat deze schoenen bij veel webshops in de sale verkrijgbaar zijn. Voor mij is dat op dit moment alleen maar een voordeel. Het is dus een uitstekend moment om mijn collectie uit te breiden met een paar nieuwe slee hakken. Het feit dat ze uit de collectie van vorig jaar komen maakt mij niet zo heel veel uit. Mij gaat het er om dat ze lekker zitten Ik ga weer een paar slee-hakken online bestellen. Of de sleehakken langzaam verdwijnen weet ik niet, maar ik blijf in ieder geval altijd een fan!

Categorie├źn Mode