Birkenstock Gizeh en de verschillende modellen

Al sinds 1774 worden er in Duitsland waar het bedrijf vandaag komt moderne sandalen gemaakt die de naam Birkenstock dragen. Tot de jaren 90 wilde geen enkele meisje Birkenstock sandalen dragen omdat ze te klassiek waren en ze pasten nergens onder. Amper tien jaar later kent bet bedrijf een enorme sprong omdat ze met hun tijd zijn meegegaan. Gelukkig voor de meiden is Birkenstock nu helemaal hot en hip. De sandalen en teenslippers worden vooral gedragen door meisjes die gezonde hebben. Er zit een ingenieus idee achter wat maakt dat de sandalen en slippers net zo lopen als je op blote voeten loopt. Zoals bijvoorbeeld bij de Birkenstock Gizeh.

Verschillende modellen Birkenstock

Inmiddels na tientallen jaren is er een enorm assortiment verkrijgbaar aan Birkenstock sandalen en teenslippers. De reden waarom deze zo vaak worden gedragen is dat ze bijdragen een positief evenwicht tussen de voeten. Het schoeisel is gemaakt uit rasecht kurk en het zorgt ervoor dat het terugveert. Bij het stappen merk je een beetje een verende kracht. Deze sandalen en slippers zijn beter voor de voeten dan dichte pumps aar de voet amper lucht krijgt en de voet gaat dus zweten wat onaangename geuren kan veroorzaken. De onderkant is gemaakt uit kurk en de bovenkant uit een stevig rundleer.

Het merk Birkenstock Gizeh

Eerst en vooral is er goed nieuws. Binnen in de collectie van Birkenstock heb je een ruime collectie van allemaal kleuren en modellen. In principe worden er altijd 2 modellen gemaakt voor smalle en brede voeten. Je kunt altijd je zin vinden binnen de Birkenstock Gizeh samen met je favoriete kleur. Typerend voor het merk Gizeh is dat men een klein pinnetje heeft aan de teen en dat deze doorloopt tot het einde van je voet. Je kunt deze aanspannen zoveel als je wilt en als je merkt dat je voet er te vast inzit, maak je hem iets losser door middel van een stevig riempje. Met de Gizeh sandalen Birkenstock kun je tientallen kilometers wandelen zonder blaren te krijgen op de voeten.