Beste kapper Amsterdam: Kinki Kappers Utrechtsestraat 95

Interieur van de beste kapper Amsterdam: Kinky Kappers Utrechtsestraat 95

Ben je op zoek naar een nieuwe kapper in Amsterdam? Wil je een frisse en trendy look die bij je past? Dan heb ik goed nieuws voor je: de beste kapper van Amsterdam is Kinki Kappers Utrechtsestraat! In dit artikel vertel ik je waarom je naar deze kapperszaak moet gaan, wat je kunt verwachten van de vriendelijke medewerkers en hoe ik zelf deze kapperszaak heb getest in de praktijk. Lees snel verder en ontdek waarom Kinki Kappers Utrechtsestraat de beste kapper in Amsterdam is!

Wat is Kinki Kappers Utrechtsestraat?

Kinki Kappers Utrechtsestraat is een kapperszaak die al sinds 1984 bestaat. Het is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Deze kapperszaak staat bekend om zijn creatieve en eigenzinnige kapsels, die altijd aansluiten bij de persoonlijkheid en wensen van de klant. Of je nu een klassiek, modern, punk, rock of retro kapsel wilt, bij Kinki Kappers kun je het krijgen. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, highlights, extensions en andere opties om je haar nog meer te laten opvallen.

Kinki Kappers is gevestigd aan de Utrechtsestraat 95, 1017 VK Amsterdam. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken, of gewoon binnenlopen als er plek is. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe zijn de medewerkers van Kinki Kappers Utrechtsestraat?

Een van de redenen waarom Kinki Kappers Utrechtsestraat de beste kapper in Amsterdam is, zijn de medewerkers. De kappers en kapsters van deze kapperszaak zijn stuk voor stuk professionals die weten wat ze doen. Ze hebben veel ervaring en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Ook zijn ze erg vriendelijk en gezellig. Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen en geven je eerlijk advies. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je tevreden bent met het resultaat.

Bij Kinki Kappers Utrechtsestraat word je niet alleen geknipt, maar ook verwend. Je krijgt een heerlijke hoofdmassage, een kopje koffie of thee en een leuk tijdschrift om te lezen. Je kunt ook gebruik maken van de gratis wifi om even te surfen of te appen. De sfeer bij Kinki Kappers is ontspannen en gezellig. Je kunt lekker kletsen met de medewerkers of met andere klanten, of gewoon genieten van de muziek die op de achtergrond speelt.

Hoe heb ik zelf Kinki Kappers Utrechtsestraat getest?

Ik was zelf al een tijdje toe aan een nieuw kapsel, maar ik wist niet goed waar ik naartoe moest gaan. Ik had veel goede verhalen gehoord over Kinki Kappers Utrechtsestraat, dus ik besloot om het zelf eens uit te proberen. Online een afspraak gemaakt voor een knip- en kleurbehandeling bij deze vestiging.

Toen ik aankwam bij de kapperszaak, werd ik meteen hartelijk ontvangen door een kapster die zich voorstelde. Ze nam me mee naar een stoel en vroeg me wat ik wilde. Ik vertelde haar dat ik graag iets anders wilde dan mijn saaie bruine haar, maar dat ik niet precies wist wat. Ze keek naar mijn gezichtsvorm, mijn huidskleur en mijn stijl en stelde me voor om voor een kort kapsel te gaan met wat donkere plukjes erin. Ze liet me wat foto’s zien van hoe het eruit zou zien en ik vond het meteen leuk. Ook legde ze me uit hoe ze het zou doen en hoe ik het thuis kon verzorgen.

Ze ging aan de slag met mijn haar. Knipte het eerst in een stoer kort kapsel en daarna verfde ze er wat zwarte plukjes in. Ze was heel zorgvuldig en precies. Toen vertelde me ook wat ze deed en waarom ze het deed. Ze gaf me ook tips over hoe ik mijn haar kon stylen en welke producten ik kon gebruiken. Ze was heel aardig en gezellig. We hadden een leuk gesprek over van alles en nog wat.

Na ongeveer een uur was mijn haar klaar. Ze droogde het en liet me het resultaat zien in de spiegel. Ik was verbluft. Mijn haar zag er geweldig uit! Het had een mooie vorm, een stoere kleur en een leuke uitstraling. Het paste perfect bij mij. Ik voelde me meteen een stuk zelfverzekerder en blijer. Ik bedankte haar voor het geweldige werk en gaf haar een flinke fooi.

Wat zijn de voordelen van Kinki Kappers Utrechtsestraat?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat Kinki Kappers Utrechtsestraat de beste kapper in Amsterdam is. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel en ik krijg veel complimenten van mijn vrienden, familie en collega’s. Daarom voel ik me ook veel beter over mezelf. Ik heb meer zin om leuke dingen te doen en om mezelf te laten zien.

De voordelen van deze kapperszaak zijn:

 • Een kapsel dat bij je past en dat je mooi maakt
 • Geholpen door professionele, vriendelijke en gezellige medewerkers
 • Je wordt verwend met een hoofdmassage, een drankje en een tijdschrift
 • Je betaalt een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit
 • Plezier tijdens je bezoek aan de kapperszaak

Conclusie over de beste kapper Amsterdam

Als je op zoek bent naar de beste kapper in Amsterdam, dan moet je zeker naar Kinki Kappers Utrechtsestraat 95 gaan. Je zult er geen spijt van krijgen. En je zult er met een glimlach naar binnen gaan en met een nog grotere glimlach naar buiten komen. Je zult je als een nieuw mens voelen.

Wil je ook een afspraak maken bij Kinki Kappers Utrechtsestraat? Ga dan naar hun website www.kinki.nl/amsterdam-utrechtsestraat of bel naar 020 625 7793. Je kunt ook hun Facebook-pagina volgen voor meer informatie en inspiratie.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel over de beste kapper in Amsterdam. Ik hoop dat je het leuk vond en dat je iets hebt geleerd. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat ze dan achter in de reacties hieronder. Ik hoor graag van je!

3 gedachten over “Beste kapper Amsterdam: Kinki Kappers Utrechtsestraat 95”

 1. Ik heb een fantastische ervaring gehad bij deze kapperszaak. De kapster wist meteen wat bij mij paste en hoe zij het moest knippen. Ze was heel beleefd en grappig. Ze heeft me ook advies gegeven over hoe ik mijn haar kon onderhouden en welke producten ik moest kopen. De kapperszaak was heel modern en sfeervol. De andere medewerkers waren ook heel aardig hoor. Ik ben het helemaal eens dat ze de beste kapperszaak van Amsterdam zijn! 👍

  Beantwoorden
 2. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel! Ik wilde iets anders proberen en T.K. heeft me goed geadviseerd. Hij was heel vriendelijk en geduldig. Hij heeft me precies laten zien wat hij ging doen en hoe ik mijn haar moest verzorgen. De andere medewerkers waren ook heel aardig en behulpzaam. Ik voelde me echt welkom bij deze kapperszaak. Ik kom zeker terug!

  Beantwoorden
 3. Ik heb een geweldige ervaring gehad bij deze kapperszaak. T.K. is een echte professional. Hij wist precies wat ik wilde en hoe hij het moest doen. Hij was heel attent. Hij heeft me ook tips gegeven over hoe ik mijn haar het beste kon stylen. De sfeer in de kapperszaak was heel ontspannen en vriendelijk. Ik raad deze kapperszaak zeker aan!

  Beantwoorden

Plaats een reactie