Accessoires samenstellen.

Kledingaccessoires zijn de kers op de taart als het gaat om damesmode. Ze voegen net dat beetje extra toe aan een stijl die uniek en persoonlijk is. Ze laten zien wie jij bent. Daarom vormen ze een belangrijk onderdeel van jouw damesmode.

Er zijn vele verschillende soorten accessoires waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er verschillende sjaals waaruit je kunt kiezen. Sommige zijn geschikt voor de winter, andere weer meer voor de zomer. Je kunt je outfit ook afmaken met een mooi horloge. Deze komen ook in verschillende soorten en maten. Zo zijn er horloges met een metalen armband of met een leren armband. Je hebt horloges met een kleine, fijne klok en met een grote, opvallende klok. Wat je ook steeds ziet terugkomen in damesmode is de riem. Pak eens een elastische riem. Deze staan uitstekend bij een jurk. Of neem een smalle riem voor die klassieke, chique look.

Natuurlijk kunnen sieraden niet ontbreken bij jouw damesmode. Sieraden zijn vaak erg persoonlijk en laten echt zien wat voor iemand jij bent. En dan zijn er natuurlijk nog de verschillende haaraccessoires. Denk hierbij aan een leuke hoed of een mooie haarband.

Hoe stel je jouw damesmode samen.

Coco Chanel zo ooit eens het volgende: ‘Voordat je de deur uitgaat, kijk nog eens goed in de spiegel en verwijder een van je accessoires’. Dit advies geldt ook vandaag de dag nog. Wanneer je stijlvol gekleed de deur uit wilt gaan, dan is het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen de kleding en de accessoires die je draagt. Als je een statementketting draagt, draag dan geen grote oorbellen. Gebruik liever oorknopjes. Als je grote hoepeloorbellen wilt dragen, draag daarbij dan een subtiele halsketting.

Houdt er bij het stijlen altijd rekening mee dat de accessoires die je draagt passen bij de rest van je damesmode. Let daarbij vooral op de kleuren, de patronen en het soort stof.

Je damesmode en je accessoires laten matchen.

Vele vrouwen maken zich zorgen over hoe ze hun accessoires moeten laten matchen met hun overige kleding. Hieronder krijg je een aantal simpele tips waardoor jij in het vervolg als een professional je damesmode samenstelt.

Het mixen van sieraden.

Veel dames zijn huiverig om verschillende edelmetalen met elkaar te mixen. Het idee overheerst dat je goud met goud hoort te dragen en niet met zilver kunt mixen. Dit idee is achterhaald. Tegenwoordig is het geoorloofd om zowel zilver als goud samen te dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van roodgoud, goud en zilveren armbanden aan één arm. Bij vele horloges zie je dit soort kleurcombinaties ook steeds meer terugkomen.

Het mixen van kleuren.

Eigenlijk is het mixen van kleuren in je kleding heel simpel. Wanneer je een blouse draagt met daarin blauw en rood als basiskleuren, dan kun je daar bijvoorbeeld een blauwe sjaal bij dragen met en rode schoudertas.

Probeer dingen uit.

Over het algemeen is het het beste wanneer je dingen gewoon uitprobeert. Ga voor de spiegel staan en combineer verschillende dingen met elkaar en kijk hoe het je staat. Alleen dan zul je de perfecte damesmode krijgen.

Exclusie.nl.

Ben je op zoek naar leuke dames mode, maar wil je dit liever vanuit het gemak van je huiskamer doen? Kijk dan eens op exclusie.nl. Zij verkopen damesmode van verschillende topmerken tegen kortingen tot wel 70%. Bij exclusie.nl is het altijd Sale.