Wist u dat er in het speelgoed van uw kind schadelijke stoffen zitten?

Speelgoed gemaakt van milkjug’s…gewoon te koop bij the-dreamstore.com

Bent u op zoek naar degelijk (houten) speelgoed van top kwaliteit en accessoires die op een verantwoorde manier zijn vervaardigd?

Kijk dan snel op www.the-dreamstore.com

Hier vind u alleen de beste merken en producten van leveranciers en producenten die u echt een goed product willen aanbieden waarmee kinderen jaren kunnen spelen en waar soms hele generaties mee opgroeien. U heeft vast zelf ook nog wel ergens een stuk speelgoed van “vroeger”. Wij hebben veel van deze producten uit grootmoeders tijd maar dan in een nieuw en soms een geheel eco-jasje.

Wij proberen ons assortiment zo samen te stellen dat we voor iedereen wat wils hebben, en letten erg op de afkomst van het product denk hierbij aan het volgende:

veel van ons houten speelgoed word vervaardigd uit rubberhout, dit is hout uit rubberboom plantages die geen rubber meer produceren, deze plantages worden gekapt en opnieuw aangeplant en van het hout word weer speelgoed gemaakt. Ook het plastic speelgoed dat wij aanbieden is degelijk en eerlijk, een groot gedeelte hiervan word vervaardigd uit oude plastic melkflessen in de usa.

Ook wat betreft het verzenden van onze pakketten proberen wij min mogelijk afval te produceren, wij vragen klanten of zij de bestelling in een gerecyclede doos willen ontvangen en gebruiken eco en/of gerecycled opvulmateriaal.

Wij verzenden dagelijks pakketten door heel europa en wij leveren alleen uit eigen voorraad. Zou zijn wij nooit afhankelijk van andere partijen en kunnen wij 99,999% van onze orders de volgende dag al bezorgen.

Onze verzendkosten zijn €4,95 en gratis vanaf €65

Belgie en Nederland levertijd: 1 (werk)dag.

Duitsland, luxembourg, oostenrijk 1-3 (werk)dagen

Neem eens een kijkje in onze webshop of kom eens langs in Nuenen!

Ook het afhalen van uw bestelling kan bij ons 7 dagen per week (ook s’avonds) kies voor de optie “afhalen op afspraak” tijdens uw bestelling en bespaar zo op de verzendkosten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Wij zijn bereikbaar op:

+31411-677924

info@the-dreamstore.com

of chat met ons online.

Veel shop en speelplezier!

Team The-dreamstore.com