Red One Wax voor de perfecte look!

Red One Wax
Als je haar mag goed zit, zeggen ze meestal. Die bad hair day wil je dan ook graag voorkomen, maar hoe? Dat kan door Red One wax. Deze Wax is krachtig en zorgt voor een glanzend en verzorgend resultaat. Een ander groot voordeel is dat het haar meteen in model zit zonder dat het hard of vet wordt. Wanneer het haar vet of hard wordt door de wax heeft u halverwege de dag alsnog ‘bad hair’. De wax is er daarom ook gemakkelijk uit te halen door het haar door te kammen. Dit en dan alsnog een sterke wax die een langdurige style creëert, dat is toch geweldig?

Verschillende soorten Red One Wax

Er zijn veel verschillende soorten Red One Wax, er zijn namelijk ook verschillende soorten haartypes. Natuurlijk willen zij voor ieder haartype een passende wax aanbieden. De vijf verschillende soorten zullen hieronder worden beschreven:

  • Red One Grijs: Deze wax heeft een lichte parfum geur en zorgt daarbij voor een perfecte styling.
  • Red One Zwart: Deze Red One wax is extra sterk en heeft net als de Red One Grijs een lichte parfum geur.
  • Red One Rood: Sterke wax met een kruidachtige geur, dat is Red One Rood.
  • Red One Paars: Deze wax zorgt voor een krachtige styling met een lichte fruit geur.
  • Red One Oranje: Een zachte structuur en een geur van meloen/sinaasappel, heerlijk fris.

Red One Wax bij voordeeldrogist Topuz

Bij voordeeldrogist Topuz rouleren de aanbiedingen wekelijks. Regelmatig zijn daarom ook de verschillende Red One Wax producten in de aanbieding. In ieder potje Wax zit 150 ML wax. Wanneer u de Red One Wax vandaag bestelt, heeft u deze binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor vragen of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen met de klantvriendelijke medewerkers van Topuz. Zij staan graag voor u klaar!