Preventief medisch onderzoek bij Prescan

Heel veel mensen in Nederland voelen zich uitstekend, ze eten gezond, sporten regelmatig en voelen zich eigenlijk heel goed. Toch ondergaan veel van deze mensen periodiek een PMO onderzoek zoals bijvoorbeeld een Total Body Scan. Voor het ondergaan van een Total Body Scan kan je bij Prescan terecht. Jaarlijks ondergaan duizenden mensen preventief een bodyscan omdat zij inzicht in hun gezondheid willen krijgen. Met een bodyscan kan je deze inzicht verkrijgen omdat er tijdens dit onderzoek meerdere MRI scans worden gemaakt en daarnaast een uitgebreid cardiologisch onderzoek wordt gedaan. Er zijn verschillende Total Body Scans waaruit je bij Prescan kunt kiezen, het begint met een basispakket tot een zeer uitgebreid premium pakket. Naast deze onderzoeken is het ook mogelijk om hele gerichte onderzoeken te ondergaan.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over het laten doen van een preventief medisch onderzoek is het mogelijk om op het internet te zoeken. Tegenwoordig is alles te vinden op het internet en daarom ook meer info over PMO. Op de website van Prescan staat uitgebreide informatie over het ondergaan van een Total Body Scan, naast de dit onderzoek is het ook mogelijk om een MRI scan bij Prescan te ondergaan, dit kan vaak op zeer korte termijn worden uitgevoerd in een van de klinieken.

 

Wachttijd voor het ondergaan van een Total Body Scan

Wanneer iemand heeft besloten om daadwerkelijk een Total Bodyscan te ondergaan wil hij of zij vaak op korte termijn terecht. Bij Prescan is het meestal mogelijk om binnen één week al terecht te kunnen voor het ondergaan van zo’n onderzoek. Wel zal er voordat het onderzoek plaatsvindt nog een groot aantal vragen moeten worden doorgenomen (ook wel medische intake genoemd). Tijdens de vragenlijst wordt er gekeken welke onderzoeken het best bij de persoon passen en op basis daarvan wordt er ook advies gegeven door een verpleegkundige onderzoekscoördinator.

 

Ervaringen over Prescan

Er zijn inmiddels meer dan 60.000 tevreden cliënten die zich hebben laten onderzoeken bij Prescan, dit kan zijn voor een gericht onderzoek maar ook voor een preventief medisch onderzoek. Voor meer informatie is het mogelijk om een kijkje te nemen op de website van Prescan; prescan.nl