Natuurlijke geneeswijze via homeopathie

Twee weken terug was ik op een feest van mijn moeder. Op het feest van mijn moeder komen altijd veel mensen, dit komt omdat zij veel vrienden heeft. Ik vind het altijd leuk om met veel verschillende bekende mensen een praatje te maken. Ik kwam op het feest van mijn moeder aan de praat met een goede vriendin van haar. De goede vriendin van haar vertelde over van alles en nog wat maar ook over de homeopathie behandeling van. Ze onderging een homeopathie behandeling omdat zij het erg belangrijk vindt dat de geneeswijze op natuurlijke basis gebeurd. Ze onderging deze behandeling omdat ze al langere tijd last had van lichamelijke klachten.

Homeopathische middelen voor vermindering klachten

De vriendin van mijn moeder wou graag dat de lichamelijke klachten op korte duur zouden afnemen omdat zij hier veel last van had. Voordat zij de behandeling ondergaan moest er een soort onderzoek worden gedaan naar de klachten en de symptomen en de samenhang tussen deze twee. Er werd door een homeopaat een uitgebreide anamnese afgenomen, op basis daarvan werd een behandelplan opgesteld op basis van haar persoonlijke situatie. Ze kreeg van haar homeopaat ook homeopathische medicatie voorgeschreven die ze dagelijks moest innemen. Ze had vanaf binnenkomst bij de homeopaat een goed gevoel bij de behandeling.

Resultaat van de behandeling homeopathie

Ze vertelde mij dat zij erg tevreden is over het snelle resultaat van de homeopathie behandeling die ze volgde bij de homeopaat. Ze had niet verwacht dat zij zo snel zo positief effect zou merken van de behandeling. Ze vertelde nog dat ze in het verleden nooit bij lichamelijke klachten naar de homeopaat is geweest, ze was ook niet zo bekend met homeopathie. Nu weet ze dat een behandeling zo positief effect kan hebben op een zeer korte termijn, als ze in de toekomst last krijgt van andere lichamelijke klachten weet ze 1 ding zeker, en dat is dat ze snel naar de homeopaat gaat voor een behandeling met homeopathische middelen.