MRI scan hoofd op korte termijn

MRI scan hoofd op korte termijn

Normaal gesproken kan het zo zijn dat je erg lang moet wachten voordat je in het reguliere circuit terecht kunt voor een MRI scan hoofd onderzoek. Zelf heb ik eens dertien weken moeten wachten voordat ik een terecht kon voor een onderzoek van mijn voet, ik vond dit persoonlijk erg lang. Bij Prescan heb je de mogelijkheid om vaak binnen enkele dagen al voor een MRI-scan onderzoek van het hoofd terecht te kunnen. Je betaalt wel zelf de kosten van het onderzoek maar er zijn ook veel voordelen aan het laten uitvoeren van een MRI scan van het hoofd bij Prescan:

  • Je kunt binnen enkele dagen terecht voor het onderzoek.
  • Je krijgt na afloop van het onderzoek een CD, op deze CD staan de beelden van het onderzoek.
  • Een op een heb je contact met de radioloog (de persoon die de beelden beoordeeld).
  • Er is uitgebreide nazorg aanwezig.

Snel duidelijkheid door MRI scan van het hoofd

Wanneer je last hebt van hoofdklachten kan het belangrijk zijn dat je snel duidelijkheid hebt over deze klachten van het hoofd. Bij Prescan kan je vaak binnen enkele dagen al terecht voor dit onderzoek, er zijn geen lange wachttijden voor het ondergaan van een MRI-scan onderzoek. Je hebt de mogelijkheid om zelf een afspraak te maken door contact op te nemen met Prescan.

Ervaring met Prescan

Ik hoorde van mijn tante dat het erg fijn is dat je op een korte termijn terecht kan van het onderzoek. De parkeergelegenheid is perfect en je kunt dan ook voor de deur van de kliniek de auto parkeren, fijn dat je niet ver hoeft te lopen. Ze vertelde dat ze heel aardig werd ontvangen door een van de begeleidsters van Prescan, na het nuttigen van een kopje koffie kon ze gelijk terecht voor het onderzoek. De uitslag werd helder gecommuniceerd, ze is dan ook erg tevreden over de service die is geleverd tijdens haar onderzoek.