MRI rug laten doen in Nederland

Een van mijn beste vrienden heeft al een langere tijd rugklachten. Telkens denkt hij dat het weer vanzelf over gaat, soms gaat het eventjes over maar het keert op de lange duur altijd weer terug. Soms heeft hij veel last van zijn rugklachten maar er zijn ook momenten dat hij nauwelijks klachten van zijn rug heeft. Vier weken geleden kreeg hij plotseling weer meer last van zijn rugklachten. Hij vond het nu belangrijk om snel duidelijkheid te krijgen over de klachten van zijn rug, hij kon naar de huisarts gaan maar de vorige keer dat hij hier was gegaan heeft hem dit niet veel opgeleverd. Dit keer koos om hij naar Prescan te gaan voor het doen van een MRI rug. Hij wist van het bestaan van Prescan omdat een andere goede vriend van hem ook voor een MRI-scan onderzoek naar Prescan is gegaan, hij was hierover erg tevreden.

Website bezoeken van MRI rug

Samen met mijn vriend besloot ik om contact op te gaan nemen met Prescan, eerst lazen we wat informatie over de MRI scan van de rug op de website van Prescan, alles stond hier duidelijk uitgelegd. Na het lezen van de website besloten we samen te telefoneren naar Prescan. Bij Prescan kregen we een onderzoek coördinator te spreken die medisch onderlegd is. Mijn vriend vond het gelijk een fijn gevoel dat de medewerkster verpleegkundig was.

De dag van het MRI-scan onderzoek van de rug

Twee weken geleden ging ik samen met hem naar de kliniek van Prescan gelegen te Baarn. We werden hier netjes ontvangen en kregen eerst een lekker bakje koffie aangeboden. Al snel kon hij terecht voor het onderzoek van zijn rug door de MRI scanner. Toen we in de auto terugreden naar huis was hij erg blij dat hij voor Prescan heeft gekozen. Door het onderzoek bij Prescan te laten uitvoeren heeft hij gelijk de uitslag van het onderzoek van zijn rug.