Massage Leiden

Massage Leiden helpt u om weer even lekker in uw vel te zitten. Dankzij onze ontspanningsmassages wordt eventuele stress weggehaald. Tijdens het masseren is de intensiteit laag, maar de druk groot. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd en het lichaam gaat aan de slag om hormonen aan te maken. Deze hormonen zorgen ervoor dat stress verdwijnt en het geluksgevoel gestimuleerd wordt. Na afloop bent u weer helemaal ontspannen en bent u vergeten waar u stress over had.

Massage Leiden met sportmassages

Naast ontspanningsmassages kunt u bij massagepraktijk Feel Good Marloes Hansen terecht voor sportmassages. De sportmassages worden alleen gegeven bij armen en benen. Door de hoge intensiteit van de massage wordt er tijdens een massage Leiden voor gezorgd, dat er extra bloed richting de spieren gaat. De spiergroepen kunnen zo hun conditie verbeteren en sneller herstellen na een zware sportsessie. Eventueel kunt u na een toernooi of belangrijke wedstrijd een afspraak inplannen voor een sportmassage in Leiden. Marloes Hansen heeft een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd en weet precies waar ze mee bezig is tijdens het geven van een sportmassage.

Maak een afspraak voor een massage Leiden

Wilt u in Leiden even lekkere gemasseerd worden? Maak een afspraak met Marloes Hansen. U kunt vooraf al een afspraak inboeken, zodat u zeker weten op tijd bent en niet iemand anders al een plaatsje heeft geboekt. U kunt 24 uur van te voren eventueel uw afspraak nog afzeggen als er iets tussengekomen is. Marloes Hansen helpt u graag met een ontspannende massage of een sportmassage. Haar anatomische achtergrond als fysiotherapeut zorgt ervoor, dat eventuele klachten snel herkent en verholpen worden. U kunt een massage gerust overlaten aan massagepraktijk Feel Good van Marloes Hansen.