Liefdesverdriet: een pijnlijke ziekte

Liefdesverdriet is een vervelende aandoening die de dagelijkse route kan belemmeren. Het is een zeer onderschat verschijnsel waar de gevolgen tot zeer ernstige situaties kan lijden. Er zijn verschillende redenen waarom iemand met het verdriet te kampen krijgt. Een afwijzing van degene waar grote verliefdheid naar is, een weduwe die haar man verloren is, of een ex man of vrouw die geen toekomst meer ziet in beide.

Wat de reden ook mag zijn, er zijn genoeg mensen op de wereld die precies hetzelfde probleem ervaren. Nou kan ik je de beste tips geven, maar dat kan moeilijk zijn om werkelijk toe te passen, zeker wanneer iemand zich als een emotioneel wrak voelt.

Geduld is het belangrijkste woord die je moet onthouden, alleen met geduld kan je de situatie tijd geven en tot je bezinken. Er kan een behoorlijke tijd overheen gaan voordat men het een plekje heeft kunnen geven. Verliefdheid is een krachtig gevoel waardoor men stil staat in de tijd, door je te focussen op geduld, zal je ook het verliefde gevoel kunnen verliezen. Hierdoor wordt het natuurlijk stukken makkelijker om het liefdesverdriet te verwerken.

Een verhaal over linda

Toen Linda na een lang huwelijk met eigen ogen moest aanzien hoe haar man Hans er met een ander vandoor ging, zag ze het leven niet meer zitten. Want Hans was voor haar de perfecte man, en ze bood hem nooit tegenspraak laat staan dat ze hem in de weg stond. Nee Linda was de perfecte huisvrouw, die alles voor der man deed. Koken, strijken, schoonmaken en voor zijn kinderen zorgen. Zelfs de kinderen zag ze als haar eigen. Uiteindelijk besloot hans na 8 jaar terug te gaan naar de Moeder van de kinderen.

Je kan vast begrijpen hoe zwaar dit voor een mens weegt. En hoe dan ook de pijn en verdriet die ze voelde heeft ze uiteindelijk kunnen verwerken. Kortom ze wist de liefdesverdriet verwerken, maar dit is niet van een lui dakje gekomen. Ze heeft hier hard voor moeten vechten, zo hard dat ze een nieuw leven begonnen is en uiteindelijk een andere man vond. Waar ze nu gelukkig alweer 2 jaar mee samen is.

Linda kijkt vaak terug naar de situatie en beseft zich maar al te goed dat de verliefdheid die ze voelde naar Hans, haar deels blind maakte. Nu kan ze er eigenlijk wel om lachen, want ze kan zich geen betere man wensen dan Rene, ( haar huidige man) wil jij weten hoe het Linda gelukt is om alle ellende achter zich te laten?..