Lancaster make-up voor een mooie bruine teint

Lancaster is een merk dat diverse producten voor de huid aanbiedt, zoals zonnebrandcrème en dagcrème. Ook het aanbod aan Lancaster make-up bevat enkel producten voor de huid. Met de Lancaster make-up kun je een natuurlijke bruine kleur krijgen zonder dat je daarvoor in de zon hoeft te liggen.

Voordelen Lancaster make-up

De meeste mensen willen in de zomer vooral bruin worden. Vakanties naar warme oorden zijn erg populair en daar hoort de hele dag zonnen natuurlijk ook bij. Zo’n bruine tint staat vaak erg mooi, maar er zitten ook nadelen aan vast. Inmiddels weten de meeste mensen wel dat in de zon liggen slecht is voor je huid. Je krijgt er dan wel een mooi kleurtje van, maar de UV stralen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering en ze kunnen zelfs huidkanker veroorzaken. Op een natuurlijke manier bruin worden is dus eigenlijk helemaal niet gezond. Ook de zonnebank is erg slecht voor je huid, om dezelfde redenen. Het voordeel van Lancaster make-up is dan ook dat je veilig en makkelijk een bruin kleurtje krijgt. De Lancaster make-up trekt snel in, waardoor het niet afgeeft op je kleding. Daarnaast bevat de Lancaster make-up SPF, waardoor je ook meteen beschermd bent tegen UV stralen.

Lancaster make-up gebruiken

Er zijn meerdere redenen om Lancaster make-up te gebruiken. Mensen die snel verbranden en/of erg moeilijk bruin worden, kunnen met de Lancaster make-up makkelijk een mooi bruin kleurtje krijgen. Mensen die wel makkelijk bruin worden kunnen hun kleurtje iets langer vasthouden door de Lancaster make-up te gebruiken. Ook is de Lancaster make-up te gebruiken in de winter. Vaak wordt je huid dan bleek waardoor je er een beetje ziekig uit kan zien. Met de Lancaster make-up krijgt je gezicht iets meer kleur, waardoor je er gezonder uitziet in de koude wintermaanden.