Hoe krijg ik haar terug?

Een bezoeker op mijn blog kwam kort geleden met de volgende vraag: “hoe krijg ik haar terug”

Dit was trouwens niet de eerste keer dat deze vraag aan mij gesteld werd, duizenden mannen willen niets liever dan die heerlijke tijden met hen ex geliefde te herbeleven. Vaak wanneer ze erin slagen om hen vrouw terug te krijgen valt het na een tijd behoorlijk tegen. Het voelt namelijk niet meer hetzelfde als “vroeger”  en dat kan nogal hard aankomen.

Kijk die eerste maanden die jullie samen beleefde, zijn vaak het allermooist. Ze zijn als een sprookje waarin alles perfect lijkt te gaan. Weet dat wanneer je haar weer terug in je leven wilt, het nooit meer zal worden als toen.  Kan jij het accepteren dat je een nieuwe start moet maken? Eigenlijk moet de oude relatie vergeten worden zodat er ruimte is voor de nieuwe relatie. Dus hoe kan je de relatie redden na breuk?

Er zijn een aantal cruciale stappen die je moet nemen alvorens je je ex vriendin weer in je leven wint. De eerste stap die je kan nemen is door even de focus op je eigen leven te leggen. Hierin geef je niet alleen je ex maar ook jezelf de tijd om eens goed over de breuk na te denken.

De tweede stap is om iemand te zoeken die in hetzelfde schuitje als jouw gezeten heeft, iemand die weer samen met zijn ex vrouw of vriendin is. Wat heeft die persoon gedaan om haar terug te winnen? Natuurlijk heeft elke situatie haar eigen manieren van aanpak, maar je zal wel overeenkomsten kunnen vinden die een zekere “aantrekkingskracht” op haar hebben. Hierdoor zal het stukken makkelijker worden om haar weer in je leven toe te trekken.

Als je hier meer informatie over wilt lezen kan je eens het “ik wil haar terug” artikel op exterug.eu doornemen, veel succes mijn vriend!