Je lichaam klaar voor de zomer

De temperaturen worden nu al wat warmer. Maar het echte zomerse weer laat nog even op zich wachten. De bikini en zwembroek kunnen nog even in de kast blijven liggen. Wel is het slim om je vast te gaan voorbereiden op de zomer. Voor wie in de zomer weer een strak strandlichaam wil, moet nu vast de sportschool in duiken. Daarnaast wil je komende zomer natuurlijk niet als een beer over het strand lopen. Je zal ook aan de slag moeten gaan met het ontharen van je lichaam.

Maar hoe kun je je lichaam nu het beste ontharen? Natuurlijk kan het op de traditionele manier door te scheren. Voor sommige kan het irritaties opleveren, maar in het algemeen gaat het soepel en snel. Het moet echter wel regelmatig herhaald worden om alles glad te houden. De haartjes worden afgesneden en groeien weer snel terug aan.

Wie langer wil genieten van een gladde huid kan aan de gang gaan met harsen. Door de haar uit de haarzak te trekken duurt het veel langer voordat de haartjes weer zijn terug gegroeid. Helaas doet het wel meer zeer, en uiteindelijk komen de haartjes toch weer terug. Daarom kun je ook nog een stapje verder gaan en je haren laten laseren.

Laser ontharen Amsterdam is de laatste tijd veel voordeliger dan een paar jaar terug. Je moet het wel laten uitvoeren bij een specialist, maar dan heb je ook wel het beste resultaat. Na eenmaal alles onthaard te hebben, wat wel even kan duren, hoef je je nooit meer te scheren. Het duurt zo lang omdat ieder haarzakje individueel kapot wordt gemaakt. Door de haarzakjes kapot te maken groeien er geen haren meer uit, dus zal je altijd glad blijven. Er zijn ook steeds meer mannen die zich laten laseren, zo kunnen ze bijvoorbeeld voor eens en altijd van die vervelende rug haren af zijn.