Horoscoop: is het nog serieus te nemen?

De horoscoop wordt over het algemeen als “bijgeloof” bestempeld, maar is dit ook werkelijk het geval? Wetenschappelijk onderzoekt bewijst het tegendeel. Astrololgie is namelijk niet zomaar uit de duim gezogen. Hiermee wordt voornamelijk naar de eigenschappen van mensen die op een bepaald levenscycles zijn geboren, vaak de zelfde gedragseigenschappen delen. Een geboorte datum is niets meer dan een moment opname van een oneindige energie die in dezelfde mate een route aflegt.

Je kan er dus van uit gaan dat je aan het gedrag van een persoon een horscoop kunt koppelen. Dat betekent echter niet dat de zogenaamde voorspellingen wel waar zijn. Hier ben ik zelf ook geen voorstander van, deze zijn vaak van commerciele aard en zijn niet werkelijk te onderbouwen zoals het gedrag van de mens dit wel doen.

Veel mensen vinden het leuk om zichzelf terug te lezen, ervaring laat weten dat mensen zich vaak  in possitieve kanten herkennen, echter willen ze de negatieve dingen niet bevestigen, best grappig vind je niet? Dit is namelijk een kwestie van jezelf zwak op te durven stellen, iets dat voor vele zo makkelijk nog niet lijkt te zijn.

Gelukkig is er een groot deel mensen die zichzelf wel diep in de spiegel durven aan te kijken, wanneer jij enige kennis hebt in het gedrag van mensen en daarbij hen horoscoop weet te labelen heb je een bijzondere vaardigheid die haar vruchten keer op keer weer zal kunnen afwerpen.

De horoscoop schorpioen en de horoscoop tweeling worden het meest bekeken in Nederland.