Professionele haarproducten voor voor mannen

Professionele haarproducten
Dik haar is het haar dat het meest gewild is, maar dik haar is moeilijk te stylen. Je moet de juiste haarproducten gebruiken als je dik haar hebt. Er zijn een aantal producten die je echt niet moet gaan gebruiken. Dat zijn producten die je haar verstevigen. Je moet absoluut geen verstevigende olièn en fixerende gel gebruiken. Als je dik haar hebt, heb je van nature volume, dus als je producten van deze eigenschap gebruikt, versterkt het deze eigenschap. Daardoor worden je haren te ´´bulky’’

Je kunt het beste professionele haarproducten gebruiken. Deze haarproduct zorgt voor fixatie en glans met respect voor dik haar. Het verstevigt en modelleert, maar word niet hard. Je kunt deze haarproduct voor ongeveer 5 euro kopen bij een drogist.

Professionele haarproducten voor lang haar

Als je lang haar hebt, kun je van alles doen met je haar. Als je lang haar hebt, moet je die wel goed verzorgen. De juiste mix van fixatie, voeding en styling is belangrijk. Je moet niet gaan voor gel, maar voor een product die volume geeft. Neem een vorobeeld aan een goede wax of mousse. Redken Maneuver Work Wax zorgt voor versteviging en volume en wordt niet hard en plakkerig. Een potje kost ongeveer 17 euro. Je kunt ook Phyto Vlolime Intense Mousse gebruiken, die kost 16 euro.

Krullend haar

Als je krullend haar hebt, wil je die zo mooi laten glazen en onder controle houden. Dat is nog niet zo makkelijk. Als je krullen zwaar worden, kan at zorgen voor een instortend, plat kapsel. Je moet dus kiezen voor een licht product dat het haar voedt en voor extra glans zorgt. Brylcreem is het beste product. Dit product verzorgt je hoofdhuid en geeft een prima glans. Je krullen blijven altijd in model. Een potje Brylcreem kun je vinden in de drogist of supermarkt voor maar 5 euro. Je kunt ook Gliss Kur gebruiken, die kost ongeveer 10 euro.

Op de televisie zie je veel reclame over je haar voorbij gaan. Alle producten worden aangeraden, maar meestal klopt het niet helemaal. Als je iets op de televisie ziet, kun je het beste even nazoeken op het internet.