GUM tandenstokers voor een gezond gebit

Tandenstokers bestaan in verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, aangezien het gebit van mensen ook heel verschillend is. Hoe komt het dat GUM tandenstokers zo populair zijn? Dat hebben we voor je uitgezocht.

Waarom zou je GUM tandenstokers gebruiken?

Voordat we uitleggen waarom de GUM tandenstoker zo vaak gebruikt worden, gaan we eerst terug naar de basis. Waarom is interdentaal reinigen zo belangrijk voor een gezond gebit? Het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel. Omdat je met (elektrisch) poetsen niet op alle plekken in je gebit kunt komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ruimtes tussen je achterste kiezen. Je kunt daar wel poetsen natuurlijk, maar tandplak en voedselresten die daar tussen je kiezen zitten krijg je niet weg met alleen maar poetsen. Zelfs niet als je met een elektrische tandenborstel poetst.

GUM tandenstokers kunnen je daarentegen wel helpen om grondig te reinigen tussen je achterste kiezen. Zo kun je etensresten en tandplak dat achtergebleven is na het poetsen alsnog weghalen. Dit geldt overigens niet alleen op die plekken in je gebit. Het is namelijk belangrijk om alle ruimtes tussen je tanden en kiezen schoon te maken. Op die manier verklein je de kans op gebitsproblemen en ga je voor een gezond en sterk gebit.

Wat maakt de GUM tandenstoker zo bijzonder?

Zoals we al eerder vermeld hebben, zijn tandenstokers in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je hebt onder andere houten en latex tandenstokers. Niet iedereen vindt deze materiaalsoorten fijn om te gebruiken voor je gebit. Daarom hebben ze tandenstokers van rubber bij GUM ontwikkeld.

Rubberen tandenstokers bieden een aantal voordelen:

  • Zorgen voor een zachte en milde mondverzorging.
  • Kunnen niet afbreken in je mond als je interdentaal aan het reinigen bent.
  • Werken preventief tegen gaatjes, bloedend tandvlees en andere gebitsproblemen.
  • Zijn dagelijks te gebruiken.
  • Geven je tandvlees een masserend effect.

Deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat veel mensen GUM tandenstokers graag gebruiken. Dankzij de kleine reisetui kun je de GUM tandenstoker ook eenvoudig mee onderweg nemen. Let wel op: de rubberen GUM tandenstoker is slechts éénmaal te gebruiken. Zorg dat je ze na gebruik meteen weggooit.

Zelf GUM tandenstokers gaan proberen?

Wil je zelf eens ervaren hoe het is om GUM tandenstokers te gebruiken en op een milde manier de interdentale ruimtes van je gebit te reinigen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Kiesrijk.nl. Daar vind je een breed assortiment GUM tandenstokers. Ervaar het verschil meteen en geniet van een schoon gebit.