Gewoon even voor de zekerheid; een bodycheck

Mijn vrouw en ik gaan volgend jaar met pensioen. We hebben jaren ons eigen bedrijf gehad en na jaren hard werk zijn we toe aan rust. Lekker genieten van onze oude dag met elkaar. Vorig jaar is een kennis van ons plotseling overleden. Dat heeft ons wel aan het denken gezet. Het kan op onze leeftijd zo maar afgelopen zijn. Mijn vrouw maakt zich de laatste tijd vooral zorgen omdat ik vaak last heb van hoge bloeddruk. Ze heeft me min om meer gedwongen om me eens na te laten kijken bij de huisarts.

Algemene bodycheck heel veel waard

Zelf ben ik niet zo’n fan van de huisarts. In mijn hele leven ben ik er misschien drie keer geweest. Ik ben het wel met mijn vrouw eens dat ik me eens moet laten nakijken maar dat doe ik dan liever bij een speciale kliniek. Via een kennis kwam ik er achter dat een bodycheck gewoon particulier kan. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts of van een andere specialist. Heel handig, want er hoeft niet altijd wat aan de hand te zijn natuurlijk. Op internet kwam ik terecht bij een medische onderzoeken kliniek die dergelijke checks uitvoert. Ik doe het nog meer voor mijn vrouw dan voor mezelf maar een goede uitslag is mij ook wel heel veel waard. Dit betekent dat ik voorlopig zorgeloos van mijn oude dag kan genieten.

Persoonlijke begeleiding bij de bodycheck

Een bodycheck heb je in verschillende varianten. Een simpele checkup is voor mij genoeg aangezien ik verder geen specifieke klachten heb. Ik zie dat ze bij een simpele check up je een echo krijgt van halfvate4n en hart. Verder wordt er een echo gemaakt van boven en onderbuik en wordt je bloed en urine onderzocht. Ook zit er een consult met een cardioloog bij in. Ik maak voor volgende maand een afspraak voor mij en mijn vrouw. Dan weten we zeker dat we allebei gezond zijn. Natuurlijk hoop ik dat de uitkomst positief is zodat mijn vrouw en ik na jaren hard werken heerlijk van ons pensioen kunnen genieten.