Ga voor een gezond en sterk gebit met Kiesrijk.nl

Kiesrijk.nl is een webshop in mondverzorgingsproducten. Variërend van elektrische tandenborstels tot tongschrapers en van tandenragers tot speciale verzorging voor beugels. Welk(e) product(en) je voor jouw gebit ook zoekt, Kiesrijk.nl heeft ze in het assortiment zitten.

Een goede mondverzorging voor een gezond lichaam

Kiesrijk.nl is in 2013 ontstaan en gelooft dat een goede en gezonde mondverzorging de basis vormt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Hoe beter je voor jouw gebit zorgt, hoe meer positieve effecten dat heeft op je algehele gezondheid. Daarom is het bijvoorbeeld belangrijk om twee keer per dag te poetsen, gebruik te maken van de tandenragers en na te spoelen met mondwater.

Bij Kiesrijk.nl kun je terecht voor al deze producten én nog veel meer. Zo vind je er bijvoorbeeld producten die bij de reguliere drogisterijen niet te koop zijn. Ook is er een uitgebreid assortiment met enkel de beste merken en de fijnste producten. Daardoor kun jij met jouw favoriete mondverzorgingsproducten een gezond en sterk gebit blijven behouden. Denk hierbij onder meer aan:

  • opzetborstels voor je elektrische tandenborstel;
  • kleefpasta’s voor je kunstgebit;
  • flosdraad, tandenstokers en tandenragers in allerlei soorten en maten;
  • tandpasta’s voor ieder gebitstype;
  • tongschrapers om je tong vrij te maken van bacteriën.

Voorkom gebitsproblemen met Interprox ragers

Eén van de populairste producten bij Kiesrijk.nl zijn de Interprox ragers. Het gebruik van Interprox ragers wordt van harte aangeraden, omdat je met je (elektrische) tandenborstels niet overal in je gebit bij kunt. Interprox tandenragers kunnen grondig reinigen tussen de interdentale ruimtes van je tanden en kiezen. Dat voorkomt vervelende mondproblemen, waaronder gaatjes, een slechte adem en bloedend tandvlees.

Interprox ragers bestaan in twee soorten: Interprox Plus ragers en Interprox Premium ragers. Deze beide soorten Interprox ragers hebben enkele overeenkomsten, namelijk:

  • Een gecoat ijzerdraadje zodat de tandenrager langer meegaat én zodat je gebit extra beschermd wordt.
  • Tweekleurige borstelhaartjes, waarbij de witte haren aangeven waar bloedend tandvlees zit en de zwarte haren aangeven wanneer de Interprox rager vervangen moet worden.
  • Iedere dag te gebruiken als vast onderdeel van je mondverzorging om gebitsproblemen te voorkomen.
  • Verkrijgbaar in fijne Interprox grootverpakkingen, zodat je op een voordelige manier een tijdje vooruit kunt.

Daarnaast hebben de beide Interprox ragers nog enkele unieke eigenschappen. Zo hebben de Interprox Plus ragers een stevig handvat die in een hoek van 90 graden staat. Ook zijn deze tandenragers voorzien van een plastic kapje om de borstelharen te beschermen (met uitzondering van de Interprox Grijs en de Interprox Zwart). Tot slot zijn de Interprox Plus ragers in 9 maten verkrijgbaar, geschikt voor interdentale ruimtes van 1.9 mm tot 11 mm.

De Interprox Premium ragers hebben een recht model met een comfortabele grip. Deze Interprox ragers zijn erg stevig en zeer flexibel. De Interprox Premium ragers bestaan in 8 soorten, variërend qua interdentale ruimtes van 1.9 mm tot 6 mm, een passende maat voor iedereen. Tenslotte hebben al deze Interprox ragers een beschermkapje die om de borstelhaartjes past.

Bestellen maar!

Kies de juiste maat of maten Interprox ragers in de webshop van Kiesrijk.nl. Kijk welke mondverzorgingsproducten je nog meer nodig hebt (bijvoorbeeld TePe ragers, Vitis tandpasta of Bluem mondwater). Ga voor het behoud van een schoon en sterk gebit. Graag tot ziens in de webshop.