Ergonomische bureaustoelen kopen en waar je op moet letten

Ergonomische bureaustoelen
Ergonomische bureaustoelen: het is een term die voor velen niet zo veel betekent. Maar het wordt een steeds belangrijker begrip in de woon- en werksfeer. Ergonomische voorzieningen zijn voorzieningen die de natuurlijke houding van het lichaam ondersteunen. Zowel bij het zitten als het liggen of het staan.

Herman Miller is een merk dat ergonomie serieus neemt, en dan ook tal van ergonomische bureaustoelen aanbiedt die het werken aan een bureau aangenamer én gezonder maken. De talloze modellen hebben zich al meermaals bewezen, en daarbij komt ook nog eens hun unieke, iconische ontwerp. Wat meer informatie over enkele Herman Miller bureaustoelen is hier wel op zijn plaats.

De Aeron ergonomische bureaustoel

De Aeron beschikt over een cross-performance design, wat zorgt voor de ondersteuning van verschillende activiteiten en houdingen tijdens het zitten.Of je nu rechtop zit om je optimaal te concentreren, of op je gemak achterover zit, de stoel zorgt ervoor dat je lichaam optimaal comfort ervaart. Ook is de Aeron perfect voor talloze decors en opstellingen. Of je hem nu thuis of op je werk gebruikt,om beter te kunnen werken aan je bureau, , het kan allemaal.

Mirra 2

De Mirra 2 heeft een unieke lus-rugleuning die je tijdens het zitten ondersteunt. De flexibiliteit en ondersteuning van deze stoel zorgt ervoor dat je je lichaam natuurlijk en op een vrije manier kan bewegen.

Ook beschikt deze stoel over twee rugleuninginstellingen, en kan dus gebruikt worden door verschillende mensen en in uiteenlopende situaties. De Butterfly Back is erg responsief dankzij de combinatie van een stoflaag met polymeren aderen. Dit heeft een hybride, dynamische structuur als gevolg, die als een soort suspensiemembraan fungeert. Ten slotte voldoet ook de TriFlex rugleuning aan alle verwachtingen en de strengste reinigingsvoorwaarden, omdat er geen textiellaag aanwezig is.