Echt Haar Kliniek en een haarreconstructie als de oplossing

Haaruitval vrouwen
De laatste jaren is de trend van gezond eten je waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven. Gezonder eten is voor steeds meer mensen belangrijk geworden in het dagelijks leven. Naast de betere werking van het lichaam zoals de organen, krijg je er ook meer energie van. Daarnaast kunnen kleine kwaaltjes en pijntjes makkelijk verdwijnen. Voeding kan ook een positief effect hebben op het haar. Het wordt sterker en ziet er voller uit. Hieronder een aantal voedingswaren die kunnen helpen het haar te versterken en haaruitval kunnen tegengaan. De Echt Haar Kliniek kan je helpen met een haarreconstructie als niets helpt.

Goede voeding voor een haarreconstructie

Noten bevatten olie die goed zijn voor de elasticiteit en de haargroei bevorderen. Met name walnoten voorzien het lichaam van gezonde oliën. Met te weinig olie zal het haar eerder afbreken, bij te veel zal het haar sluik worden. Eet daarom regelmatig walnoten.

Een belangrijke reden voor haarverlies is een ijzertekort. De groente spinazie bevat veel mineralen en vitamines zoals ijzer en vitamine C. IJzer helpt ook tegen vermoeidheid en een doffe huid. Eet daarom regelmatig spinazie. Het helpt tegen haaruitval maar is ook goed voor andere klachten.

Vis bevat de stof magnesium. Deze stof houdt het lichaam gezond en helpt de chemische reacties in het lichaam te bestrijden. Magnesium zorgt ook voor de bevordering van het haargroei. Vette vis is daarom een gezond product voor het haar en lichaam. Dit kan bijvoorbeeld zalmfilet, makreel of heilbot zijn.

Beta-caroteen is een stof dat voorkomt in wortels. Deze stof wordt door het lichaam omgezet in vitamine A. Vitamine draagt bij aan een gezonde hoofdhuid, wat weer belangrijk is voor mooi echt haar.

In eieren zit de vitamine D. Dit is goed voor het haar, en in verhouding zit er relatief veel van deze vitamine in ei. Zowel het eiwit als eigeel zijn goed voor het haar en energie van het lichaam.

De Echt Haar Kliniek

Mocht je na verloop van tijd merken dat het nog niet verbeterd, kan een haarstukje de oplossing zijn. Haaruitval kan namelijk ook andere oorzaken hebben, zoals stress of medicatie gebruik. Duizenden Nederlanders hebben hier mee te maken. Met name voor vrouwen kan het vaak een (psychologisch) probleem zijn. Als je verschillende mogelijke oorzaken hebt aangepakt en niets werkt kan de Echt Haar Kliniek je van dienst zijn.