Wat zijn de e-sigaret opties en welke soorten zijn er?

E-sigaret opties
Wat zijn de e-sigaret opties en welke soorten zijn er? Als je regelmatig rookt weet je hoe prettig het is om op gezette tijden even een sigaret op te steken. Het is niet alleen de behoefte aan een sigaret, maar ook het verlangen naar een rustmomentje tijdens je drukke dag. Maar helaas is roken niet zo gezond. Natuurlijk hoeven wij je dit niet te vertellen. Maar ook al ben je je bewust van de risico’s voor jouw eigen gezondheid, je wilt anderen hier niet moedwillig het slachtoffer van maken. Met een e-sigaret is dit ook helemaal niet nodig. Wij leggen uit waarom.

E-sigaret opties en soorten

Buiten roken is niet altijd een pretje, de vraag rijst dus; wat zijn de e-sigaret opties? Meeroken voorkom je uiteraard door op een andere plek te gaan staan met je sigaret. Meestal zal je daarvoor naar buiten moeten. En dat is zeker bij slecht weer geen pretje. En je zult zien: net als jij even buiten staat wordt er binnen een goede mop vertelt. Zo mis je de gezelligheid weer. Behoorlijk frustrerend. Maar dankzij de e-sigaret hoef je dit gelukkig nooit meer mee te maken. De e-sigaret kun je namelijk gewoon in gezelschap roken omdat deze minder schadelijk is dan een normale sigaret.

Comfortabel en gezellig roken

De e-sigaret werkt als een elektronische sigaret die je vult met een vloeistof. Je kunt deze vloeistof kopen in een flesje of een cartridge. Zodra je de sigaret aan zet zal deze de vloeistof gaan verdampen. En je zult het gevoel hebben alsof je gewoon een normale sigaret aan het roken bent. Welke vloeistof je kiest, hangt af van je eigen wensen. Voor het roken in gezelschap kun je een vloeistof nemen zonder nicotine. Dit is volstrekt onschadelijk voor je omgeving. En als je kiest voor één van de heerlijke geuren zoals bijvoorbeeld  mango, kan iedereen zelfs meegenieten.