Bodyscan

Mijn hobby is vissen en ik vind het heerlijk. Lekker eventjes weg van alle drukte. In het weekend kan ik soms de hele dag aan het water zitten, niemand die iets van je moet. Onder het vissen lees ik vaak een boek. Ik werk namelijk met verklikkers die beginnen te piepen zodra je beet hebt. Ik ben begonnen met het vissen toen mijn huisarts mij vertelde dat ik meer rust moest nemen. En dat het beter was dat ik iets minder zou gaan werken. Ik besloot een goede set vishengels aan te schaffen en het eens een halve zondag te proberen, de rust aan het water is erg fijn.

Een bodyscan boeken

In mijn jeugd heb ik veel gevist, maar ik had nog nooit een grote karper gevangen. De eerste zondag was het raak, gelijk ving ik een grote karper van 31 pond! Wanneer je aan het water zit komen je gedachten tot rust en denk je even niet aan de drukte op het werk. Een vriend van mij waar ik regelmatig mee vis vroeg mij of ik samen met hem een bodyscan wilde boeken. Een bodyscan leek mij wel iets, je lichaam preventief laten onderzoeken. We boekte samen een bodyscan bij Prescan.

Voor het doen van de bodyscan moesten eerst alle medische gegevens worden doorgenomen. Het waren echt veel medische gegevens want ik heb minimaal een half uur gebeld met de verpleegkundige onderzoekscoördinator van Prescan. Na het doornemen van de medische gegevens werd een afspraak ingepland, doordeweeks is lastig voor mij dus ik plande de afspraak op een zaterdagmorgen. Het duurde helaas wel 2,5 week voordat er plek was op een zaterdag maar dat is niet anders. Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, dan kan ik eindelijk naar Gronau voor het ondergaan van de Bodyscan.