Body Scan in de telegraaf

Sinds kleins af aan lees ik altijd de de krant de tubantia. De tubantia is een krant met relatief veel regionaal nieuws. Ik vond het altijd erg leuk om veel nieuws uit de regio twente te lezen, dat is namelijk de regio waar wij wonen. Na 10 jaar de tubantia te hebben gelozen ben ik ingegaan op een leuke actie van de telegraaf, tien weken de telegraaf voor een goedkope prijs! In de telegraaf zag ik op een pagina een advertentie van Prescan. Door de advertentie ben ik naar de website gegaan van Prescan om te kijken wat een body scan precies is.

Body scan op de website van Prescan

Zelf ben ik niet meer de allerjongste, ik kon nooit goed overweg met een computer maar sinds 2 jaar heb ik een tablet gekocht en daarmee kan ik wel goed mee overweg. Al snel had ik het bodyscan onderzoek gevonden op de website van Prescan. Vorige maand had ik van een goede bekende al eens iets gehoord:
• Al meer dan 60.000 mensen hebben een onderzoek gedaan bij Prescan Nederland.
• Prescan biedt al langer dan 12 jaar de Total body scan aan.
• In Duitsland, net over de grens heeft Prescan enkele klinieken waar het Total bodscan onderzoek kan worden uitgevoerd.
• Er is goede nazorg aanwezig in het geval er iets geconstateerd wordt tijdens het onderzoek.
• Goede Nederlandse begeleiding tijdens het Total body scan onderzoek.
Zelf ben ik toch wel nieuwsgierig geraakt hoe mijn lichaam er van de binnenkant uitziet. Ik heb contact opgenomen met een verpleegkundige onderzoekscoördinator van Prescan. Zij hebben mij nog meer informatie over de onderzoeken gegeven, ik ga alles eens rustig doorlezen en dan besluiten over ik binnenkort ook een body scan ga doen.