Bestrijden van rimpels

Het is iets wat bijna iedere vrouw minder leuk vindt aan het ouder worden; het krijgen van rimpels. Het krijgen van rimpels is een heel natuurlijk proces. Naarmate je ouder wordt krijgt je vanzelf meer rimpels. Gelukkig het tegenwoordig mogelijk om de rimpels te bestrijden doormiddel van kleine behandelingen.

Normaal gesproken is de tijd die een behandeling voor het verminderen van rimpels in beslag neemt erg kort, meestal ongeveer tussen de vijf en dertig minuten. Het effect van de behandeling is slechts tijdelijk dus niet permanent. Doormiddel van kleine injecties vinden de behandelingen plaats, dit doet nauwelijks pijn aangezien het gebied dat wordt behandeld vaak ook nog eens wordt verdoofd doormiddel van een speciale crème of soms een verdovingsprik.

 

Rimpelbehandeling met botox

Botox blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. Door deze blokkering zullen rimpels die ontstaan doormiddel van spieractiviteit verdwijnen. Het effect van een behandeling met botox is niet voor altijd en zal ongeveer vier tot zes maanden aanhouden. Wanneer het gewenst is om bij het verminderen van het resultaat opnieuw de behandeling te ondergaan is dat mogelijk.

Botox wordt ook vaak gebruikt tegen overmatig transpireren en tegen spanningshoofdpijn. Doormiddel van injecties kan overmatige transpiratie worden gereduceerd. Bij spanningshoofdpijn wordt de hoofdpijn gereduceerd doormiddel van botoxinjecties rondom de fronsspier.

 

Afspraak maken voor behandeling

Het is erg eenvoudig om een afspraak te maken voor een behandeling met botox bij Robert Schoemacher. Op de website kan doormiddel van het contactformulier een afspraak worden gemaakt bij de cosmetisch arts Schoemacher. Tijdelijk is het zelfs mogelijk om gratis consult te ondergaan om te kijken welke behandeling er nodig is voor het gewenste resultaat. Robert Schoemacher zal zelf persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van verschillende behandelingen.

 

Er zijn in Nederland verschillende locaties waar het mogelijk is om de het gratis consult en de behandeling te ondergaan. In Nederland zijn 3 Perfect Age Centers: Baarn, Wassenaar en Hengelo.