Begeleiding door Puur verloskundigen in Valkenburg

Verloskundigen
Bent u in verwachting van een kindje en opzoek naar verloskundigen? Valkenburg heeft precies wat u zoekt met Puur verloskunde. Bij Puur verloskunde werken vele verschillende verloskundigen, allemaal vol ervaring en met een frisse blik bezig met hun werk. Bovendien helpen de verloskundigen van Puur verloskunde u graag bij het hele traject. Vanaf het moment dat u ontdekt dat u zwanger bent, of het moment dat uw kinderwens ontstaat. Puur verloskunde begint het traject altijd met een intake gesprek. Kortom, in dit gesprek leert de verloskundige u en uw naaste beter kennen. De eerste controles worden uitgevoerd en de eerste echo wordt gemaakt. Uit de eerste echo zal blijken of het hartje van het kindje klopt. Ook wordt gekeken of er wellicht een meerling in de buik zit.

De verloskundigen van Puur verloskunde

Bij een zwangerschap kunnen vele dingen gebeuren. Het is daarom verstandig om in contact te blijven met de verloskundigen Valkenburg. Zo vindt er een termijnenecho plaats rond 11 weken. Hier wordt de datum berekend waarop het kindje geboren zal worden. De praktijk van Puur verloskunde beschikt over de juiste apparatuur, en alle verloskundigen zijn gekwalificeerd om de datum vast te stellen.

Na deze eerste echo vinden nog meerdere echo’s plaats. Na 20 weken, na 30 weken en na 36 weken. Deze echo’s zijn allemaal bedoeld om de positie van het kindje te bekijken, te bekijken of er voldoende vruchtwater aanwezig is en om te bekijken of het kindje goed groeit. Daarnaast wordt ten alle tijden de gezondheid de moeder en het kindje in de gaten gehouden. Vervolgens wordt er zo voorkomen dat er complicaties ontstaan. De echo’s worden allemaal vergoed door uw zorgverzekeraar.

Ook tijdens uw bevalling, thuis of in het ziekenhuis, wordt u bijgestaan door een verloskundige.

De verloskundigen van Puur verloskunde zijn stuk voor stuk ervaren in hun werk. Daarnaast staan de verloskundigen Valkenburg altijd voor u klaar en helpen u op elke mogelijke manier.