bedankjes bruiloft

Een bruiloft is een mooie dag uit jullie leven. Om jullie bruiloft tot een mooie dag te maken, worden jullie door verschillende mensen geholpen. Daar zijn jullie als bruidspaar natuurlijk erg dankbaar voor. Het is leuk om die dankbaarheid te laten zien door middel van bedankjes. Met de bedankjes voor jullie bruiloft kunnen jullie alle kanten op.

Lekkernijen als bedankjes voor de bruiloft

Er zijn bedankjes in de vorm van lekkernijen. Daarin zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt denken aan mintrolletjes, mr & mrs snoepjes, chocolade, fortune cookies of echtgenootjes. Er is een mogelijkheid om jullie trouwdatum en/of eigen naam op de verpakking te plaatsen. Dit maakt deze vorm van bedankjes zo leuk. De echtgenootjes zijn in verschillende designs verkrijgbaar en zitten verpakt in een blik. Daarnaast kun je kiezen voor een chocoladereep met een unieke wikkel. Een ander idee zouden de pepermuntrolletjes als bedankjes kunnen zijn. Hier kunnen jullie een zelf bedachte tekst op plaatsen.

Blijvender bedankje

De gasten kun je ook bedanken op een creatieve manier. Stel dat het een warme bruiloftsdag is, dan zullen de gasten erg blij zijn met een papieren of houten waaier. Een iets blijvender bedankje is de sleutelhanger als bedankje voor de bruiloft. De sleutelhangers zijn handgeverfd en worden geleverd in een zilveren doosje met om de verpakking een satijnen lintje. Ook zijn er de MR & MRS bewaardoosjes of de two of a kind speelkaarten in de vorm van een hart. Dit bedankje zullen de gasten zeker waarderen.

Do-it-yourself Bedankjes

Voor de echte creatievelingen zijn er do-it-yourself bedankjes. Deze creatieve bedankjes zijn een persoonlijk cadeau welke door jullie zelf vormgegeven wordt. Deze vorm van bedankjes is te vinden in verschillende categorieën. Je kunt denken aan; vulling, zakjes, doosjes/potjes en labels/stickers. De stickers en labels zijn te gebruiken om de bedankjes voor de bruiloft helemaal compleet te maken. De bedankzakjes kun je bijvoorbeeld vullen met snoepjes, chocoladehartjes of andere lekkernijen. Hoe lekker en leuk is deze bedankjes vorm?

Originele bedankjes

Er is ook een origineel bedankje te bestellen. Dit kun je doen om waardering te laten blijken naar de ceremoniemeester, de getuigen of de bruidsmeisjes. De bruidsmeisjes kun je een mooie armband aanbieden of manchetknopen voor de getuigen. Ook hierin is een ruim assortimenten en kun je verschillende kanten op.

Blijvende cadeaus voor het bruidspaar

De Time Capsule is een blijvend en origineel cadeau voor het bruidspaar. In de Time Capsule kan het bruidspaar tastbare herinneringen bewaren, die te maken hebben met de trouwdag. Zo blijven de spullen bewaard en kan het bruidspaar de bruiloft op elk moment opnieuw beleven. De Mr & Mrs mokken of gebaksvorkjes zijn ook een blijvend cadeau. Voor de huwelijksreis is een paspoorthoesjes van Mr & Mrs ook een cadeau die het bruidspaar zeker zal gebruiken. Door de bedankjes van weddingdeco aan de gasten mee te geven, zal dit een dag worden die niemand zal vergeten.